Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во Голден кар има(ше) оглас со неувезена Опел Астра Ј 1,4/100 кс со 33.000 км за 7.200 евра. Не можам линк од ФБ да ставам (кој има ФБ и го скокотка нека погледне) а на Пазар за 1 мин го снема огласот, објавен сега во 20:00, ако бил некој толку брз да ја резервира
Sega samo sto se vrativ bev da svrtam krug so toa francuzot 407 i da ja izgledam saglam denski. Vaka u globala kolava deluva socuvano fino ide malce koga kje i natepas obrtai kako da se osekja da secne minimalno najverojatno sumljam na svekjici bidejki deckovo kako sto kazue za ovie 5 god dodeka ja ima ne gi smenil. Vo mesto ne se slusa mirno raboti. Mi mati pamet kako toj klimatronik nema opcija da duva kako obicen ventilator nego ide direkt na klima.Sedista dobri enterier okej nadvoresnost dobra. Gumi letni dobri sava. Bagazot nekako mal vektrata bese dosta pokomotna pozadi.Registracija do utre istekuva. Cena pod 3800 ne spusta.