Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1121714 пати)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #45 на: 21 Јануари 2012, 20:42:12 pm »
Kаде можам да најдам најнови мапи за iGO?

EDIT: zoink.it/torrent/9D42BA1418C48D6BF8FD49E78F9AB539404C413B.torrent
Повелете!! Сите мапи од Европа, ПОИ, 3Д се на едно место :) Проверено :)
« Последно менување: 22 Јануари 2012, 12:48:40 pm Prcot »

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #46 на: 26 Јануари 2012, 21:34:21 pm »
Дали знае некој како да инсталирам апликации на С.Е. хпериа х8 на картица?

Тапаток се наоѓа ли бесплатна верзија?

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13921
« Одговори #47 на: 27 Јануари 2012, 01:23:20 am »
За Andorid ви ја препорачувам CoPilot Live ...THE BEST Навигација за мобилен.
Мала, компактна, брза со опции за да речеме к-кхм...пречекорување на брзина и тоа доста прецизно е. На многу патишта што ги немав возено не знаев кое е ограничувањето (еден знак на 50км) па апликацијава ме изваде од една непријатна ситуаицја кај Демир Капија после тунелот кај што треба да се вози со 80км/ч а јас ја цепев 130 :) за по неколку кривини да има џандари со радар :)

Отсутен Prcot

• Сениор
« Одговори #48 на: 27 Јануари 2012, 10:28:50 am »
Дали знае некој како да инсталирам апликации на С.Е. хпериа х8 на картица?

Тапаток се наоѓа ли бесплатна верзија?
стави ја инсталацијата на картица и oди у маркетот симни си го астро фајл менаџер и бркај работа :)
А тапаток се наоѓа:

http://www.mediafire.com/?28sjo45snrfzecm
За ова треба да му се заблагодариш на ace-106 :)

Мала, компактна, брза со опции за да речеме к-кхм...пречекорување на брзина и тоа доста прецизно е. На многу патишта што ги немав возено не знаев кое е ограничувањето (еден знак на 50км) па апликацијава ме изваде од една непријатна ситуаицја кај Демир Капија после тунелот кај што треба да се вози со 80км/ч а јас ја цепев 130 :) за по неколку кривини да има џандари со радар :)

Не знам за оваа навигација ама ја од аваа иГо сум задоволен вчера бев до куманово и се кажуваше како шо треба и исто така предупредува за прекорочена брзина :)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #49 на: 27 Јануари 2012, 11:10:12 am »

а бе .... најдобра. Од Солун до Гевгелија сакаше да ме однесе преку Битола...... замисли да си некаде кај што не го знаеш патот па да си тераш 450 км наместо 70

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #50 на: 27 Јануари 2012, 13:39:49 pm »

а бе .... најдобра. Од Солун до Гевгелија сакаше да ме однесе преку Битола...... замисли да си некаде кај што не го знаеш патот па да си тераш 450 км наместо 70

Ваљда имаш за подесување таму, најкраток пат, нај економичен и најбрз. Барем кај мене на Гарминот го има тоа. И најдобра препорака за GPS уреди, ставете дека сте автобус. Никогаш нема да ве пушти по тесни улички. Мене мамето ми се еба на Крв со гарминот. Ме носеше по улици, едвај колата да ја собери. ;D ;D

Отсутен mmm121

• Сениор
« Одговори #51 на: 27 Јануари 2012, 13:44:53 pm »

Ваљда имаш за подесување таму, најкраток пат, нај економичен и најбрз. Барем кај мене на Гарминот го има тоа. И најдобра препорака за GPS уреди, ставете дека сте автобус. Никогаш нема да ве пушти по тесни улички. Мене мамето ми се еба на Крв со гарминот. Ме носеше по улици, едвај колата да ја собери. ;D ;D

Солун Битола Гевгелија не е ни најбрз ни најекономичен ни пак најкраток. Само еден голем Фаил на Копилот

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3838
« Одговори #52 на: 27 Јануари 2012, 13:52:35 pm »
јас го користам ИГО, доста задоволен сум. Знае да направи по некоја грешка но брзо калкулира, ги покажува знаците кои се пред мене и патните табли... супер е за навигација на телефон.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #53 на: 27 Јануари 2012, 13:58:25 pm »
До сега со ИГО кај не сум бил, многу сум задоволен. Сега само ќе ставам понови мапи Prcot што ми кажа, фала до него.

Отсутен Prcot

• Сениор
« Одговори #54 на: 27 Јануари 2012, 19:58:19 pm »
До сега со ИГО кај не сум бил, многу сум задоволен. Сега само ќе ставам понови мапи Prcot што ми кажа, фала до него.
Нема проблем ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #55 на: 27 Јануари 2012, 20:23:06 pm »
а како се инталира ова Tapatalk од компјутер на тел?

Отсутен mmm121

• Сениор
« Одговори #56 на: 27 Јануари 2012, 20:29:23 pm »
а како се инталира ова Tapatalk од компјутер на тел?

го копираш на сд картицата и после со некој фајл менаџер го наоѓаш апк фалјот и го инсталираш..... се надевам дека ова го бараше

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #57 на: 27 Јануари 2012, 20:36:09 pm »
па да, штета кабелчето ми е на работа ама понеделник не ми бега

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
« Одговори #58 на: 27 Јануари 2012, 20:43:14 pm »
па да, штета кабелчето ми е на работа ама понеделник не ми бега

Аплоадирај ја апликацијата на некоја страна и потоа уклучи wi-fi на телефон и спушти ја.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #59 на: 27 Јануари 2012, 20:51:29 pm »
ке си ја пратам на mail :)