Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 326
Цитат: DriveDrive на 24 Јануари 2019, 14:51:28 pm...jas imam prijatelche raboti kaj eden so delovi i vika deka mnogu reklamacii imale zatoa ke go batalele i zemale nekoj romanski rombat akumulatori. Eeeeee prevaranti kolko ochesh.Тие Ромбат ги увезува пријателот анџело, да ја видев порано декларацијата не земав, ама тоа е. А замисли анџело на овие дава дури 2.5 години гаранција.
...jas imam prijatelche raboti kaj eden so delovi i vika deka mnogu reklamacii imale zatoa ke go batalele i zemale nekoj romanski rombat akumulatori. Eeeeee prevaranti kolko ochesh.
Ми требаат 2 акумулатори 55-65а дурацел или deep cycle некои, по можност на ф-ра за фирма
Kako odat stacionarnive akumulatori, do kolku amperi mozat da davaat kontinuirana struja? mi treba 100A, 50-60ah, ima takva opcija ?
Како се активира гаранција на акумулатор? На скоро нов акумулатор (купен 4.2018) наутро на поладно паѓа ударната моќ на 608 (наместо 680) и со тоа повеќе вергла колата. Дали треба да ми го заменат со нов?Sent from my SM-N950F using Tapatalk