Пред 3 недели во подземна гаража ни обија 3 коли. Две згради после мојата уште 3-4 коли.На моја улица ( поади Универзална ) оперираат исклчиво во подземни гаражи. Викнав џадари, ми направија увид и ми викаат дојди во станица да си го земеш записникот. Им викам: Не зимате отисоци? И ми одговараат: Зошто? Имаше нешто вредно во колата? Алооооо три коли обиени! Што ви е работа? Дечко дојди земи си записник во станица ако ти треба за осигурање. Ич К не ги боли. После разбрав дека на потегот од Водно до парк обиени се таа вечер неакде околу 30 коли. Мене ништо украдено, само скршено сувозачко стакло, попара направена касетата, газено по седишта со нозе и искорната ( скршени држачи) задна клупа. Еден од комшиите на кој што исто му беше обиена колата, ми покажа слика од камера од фраерот, му пратил некој другар каде што истиов оперирал ама во тој влез имало камери. И џабе. После 10-тина дена дознав дека 50 коли се обиени во подземна гаража во Капитол. Тоа е!. НА времето се лежеше во станица за резонантни ауспуси на Томос Аутоматик а сега безобразни лопови што можат да ги идентификуваат не ги тангираат воопшто.
П.С. Дотичниов беше вапцан палв у глаата.
.
.