Kje osetis snaga ama nema da mozes dolgo da ja osekjas so benzinec so 500ks toa mi e muabetot i deka ako imas 200 ks benzinec i dizel, dizelot e logicen izbor
дизелот е ТВОЈ логичен избор. не и на другите... мојот логичен избор не е дизел и немој да генерализираш...
разбери еднаш дека не смееш и не треба да го наметнуваш твојот кеиф, логика, размислување и одлука врз другите... последниве 20 страни само тоа го правиш. вреѓаш како стигнеш, ги направи будали лугето што сакаат бензинци (незнаеле што е кеиф во дизел), ги направи кретени истите (логичен избор било тоа) и уште еден ред вакви фрази... АМАН ЧОВЕЧЕ собери си ги прстите од тастатура и кажи си го своето мислење САМО КАКО МИСЛЕЊЕ а не како наметнување... престани да се наметнуваш...
Дискусијава моја ја сваќаш како лична навреда, не дека можам да те спречам ама ти кажувам дека не е таа намерата. Ако гледаш така и ти наметнуваш плин кога кажуваш дека е подобро плин него дизел и постираш клипчиња и тоа треба да ме навреди
јас едноставно ќе те демантирам или поддржам и нема да се навредам сигурно, ама ти не го правиш тоа
Ама гледам дека немаш ти проблем со мојата дискусија или нз што туку тоа што се објаснуваш со човек од 20 години и го сваќаш како понижување а тоа е fucked up размислување од твоја страна 
не јас туку ти си бе брат нешто сериозно fucked up во главата. ниеден клип не постирав во оваа тема како доказ, нити па слика, а и во ниеден момент не реков дек плинот е подобар од нафтата, туку реков дека е поекономичен, а следствено по твојата логика дека дизелот е супериорен, ја намтнав истата логика која држи вода само за потрошњата дека бензинот е подобар во секој поглед освен во потрошњата (на твој начин, со твои куршуми), само додадов дека со плински уред бензинците ги кинат газовите на дизелите и во последното поле а тоа е потрошњата...
ако сакаш да ја провериш мојава теорија за тоа дека си ти а не јас fucked up, прелистај ја темава наназад 50 страни ке се увериш самот себе...
инаку само да те известам дека за ваква навреда кај што ми велиш дека сум јас заебан (fucked up) се јаде БАН од администрација, само ако посакам да те пријавам... ова твоево прејде више во лично навредување.
и сега ке пробаш да се вадиш како терминот fucked up бил за РАЗМИСЛУВАЊЕТО, а не за мене... а извини, моето размислување е заебано, тогаш од кај доаѓаат мислите? од на комшијата главата или од мојата?