ај по ред да одговорам...
значи 190 идеше на патот куманово-скопје под полна гас...и мене не ми се веруваше,ама така испадна
второ-колата од внатре е прекомотна,утре ќе турам слики
за тоа со багажот-не лупаат,иако знам на кој мислиш и јас коа ја возев на пробна вожња истиот дефект беше,ама кај мене го нема...единствено само запците под вратата од гепекот што треба да го држат теписонот не се толку асални,и повише одмагаат него што помагаат,ама го средив и тоа
на прашањето за опремата,земена е со фул опрема и излезе преевтино...10.350 со се бандашите
е сега за проблемите....после 2-3 месеца откако беше земена рикна десната прскалка за шофершајвна и тоа не го признаваа како нивни квар,туку како моја штета....по некои муабети и мали закани,се решија да го залепат делот-прскалката
но по недела дена рикна и левата шприцалка по што следеше голема нервоза и караници...ај што не ги признаа па си ги нарачав...но во меѓувреме на општо чудо штопот заден за кочница почна да пука и а шприцнев позади у внатре прокапуваше...е тоа беше врвот за да ме изнервираат до даска и да ги отерам у пм....инаку ни тој не го признаа наводно сам сум пробувал да правам нешто...ај кејф на нова кола се фрлија уште 70 евра за тие три дела...и плус уште 250 евра за двата задни штопа,бидејчи ја потчукнав и пукнаа па морав да ги сменам,душа не ми даваше таква да ја возам колава......и крајниот проблем дојде пред 1 месец кога почна лакот на бандашот да се љупи....е за тоа неможеа да ме окриват па се вадеа дека чекале дговор од кореја дали да дале нов или да го префарбале....за типот денеска да ми каже да сум го ставел резервното,а тој што се љупи да му го дадам да го префарба.....
тука следеше вербална расправија од некојси 45 минути по што му беше кажано од мене дека доколку во рок од 1 месец дена не го смени бандажот,со фискалните за шприцалките и штопот идам у пазарна инспекција да ги пријавам
а сега ќе видиме што ќе направат
се надевам нема да има потреба од пазарна инспекција..но ако нејќат со добро со лошо ќе играме