Автор Тема: Банирани Членови  (Прочитано 27997 пати)

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #15 на: Март 10, 2014, 19:26:52 pm »
Членот toni.de доби 15-дневен бан заради несоодветно однесување.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #16 на: Март 14, 2014, 19:35:57 pm »
По постигнат консензус со останатите администратори/модератори, членот Bugar е перманентно баниран.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #17 на: Април 16, 2014, 12:27:23 pm »
Членот SirPsyhoSexy доби 10-дневен бан поради несоодветно однесување и покрај неколкуте јавни и приватни опомени.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #18 на: Јуни 01, 2014, 08:34:02 am »
Членот rogman.r доби перманентен бан заради спам.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #19 на: Јули 23, 2014, 00:09:13 am »
Членот CARSMK доби 30-дневен бан поради несоодветно однесување кое продолжи и по неколкуте опомени.

Отсутен Simo - Carrier159

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 42425
 • Il Moderatore
Одг: Банирани Членови
« Одговори #20 на: Декември 20, 2014, 09:19:23 am »
Achtung 3 дена продужен викенд. Помалку лични навреди, ако може.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Simo - Carrier159

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 42425
 • Il Moderatore
Одг: Банирани Членови
« Одговори #21 на: Декември 20, 2014, 09:25:49 am »
MartinAlfista - одмори денес од компјутер, и не паѓај на лични провокации така лесно.


Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #22 на: Февруари 04, 2015, 12:00:37 pm »
MartinAlfista - 24 часа наградно патување во Нефорумија.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #23 на: Февруари 20, 2015, 08:39:14 am »
Членот Van доби наградно 7-дневно патување до Трг бана Јелачића.

Отсутен Simo - Carrier159

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 42425
 • Il Moderatore
Одг: Банирани Членови
« Одговори #24 на: Март 29, 2015, 14:00:21 pm »
Членот Onak доби 7-дневно баниче со спанаќ и сирење.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Simo - Carrier159

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 42425
 • Il Moderatore
Одг: Банирани Членови
« Одговори #25 на: Август 27, 2015, 09:13:05 am »
Членот Van заслужи 7-дневен бан поради понашање. Со Акламација.
« Последно менување: Август 27, 2015, 22:47:22 pm velestrumf »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #26 на: Јануари 08, 2016, 00:02:15 am »
24 саата награден одмор за ДартЏизс ради додавање бензин на огнот.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #27 на: Март 30, 2016, 10:55:05 am »
Заслужен 7-дневен бан за stefanel984 заради лични навреди.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #28 на: Октомври 21, 2022, 06:56:09 am »
Членот gayshit е перманентен уживател на баничка со месо.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28402
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Банирани Членови
« Одговори #29 на: Ноември 10, 2022, 11:47:27 am »
Членот Pacessky доби наградна екскурзија до Било Кој Друг Форум на неодредено време.