Автор Тема: ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ ГЛЕДРИНГ!!!  (Прочитано 186062 пати)

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
  • Пораки: 353
Одг: ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ ГЛЕДРИНГ!!!
« Одговори #60 на: 25 Август 2011, 21:43:57 pm »
Zdravo Shajka... posebno da se poraca kopce, posebno 1komplet nemoze nikako... znaci i ne prodavaat... jas povtorno direkno ke se potrudam da ti najdam kopce ( za Cruze bese taka ? ) i dokolku uspeam ke te izvestam... a dali se kvaliteten brend toa e veke kazano i dokazano, i toa sto tebe ti fali kopce ne e reper za kvalitet , neli ? :)) te pozdravuvam i se nadevam ke ti najdam kopce vo brzo vreme, za da mozes zimata da ja pomines so kopce :P

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #61 на: 22 Септември 2011, 22:57:20 pm »
Samco дали имаш некои поквалитетни патосници за Astra G кои ќе издржат барем една година да не се продупчат на возачка позиција од ногата на гаста и по која цена?
И дали има само предни?
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #62 на: 22 Септември 2011, 23:05:41 pm »
Samo predni nema... inaku Gledring , so garancija ke izdrzat i poveke od 1 god ... mozes da gi razgledas na nasiot sajt www.samad.com.mk , ima i tipska za Astra G i Universal ... 1800 so 1300 den se cenite ... pozdrav

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #63 на: 22 Септември 2011, 23:10:41 pm »
Фала. Откако напишав овде ги видов цените на сајтот. Само ме интересира дали и едните и другите ке издржат една година т.е. дали се иста дебелина?
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #64 на: 24 Септември 2011, 20:41:44 pm »
dvete ke izdrzat i mnogu poveke od edna godina ... debelinata i izrabotkata ne se isti... tipskite se pokvalitetno izraboteni ...

Отсутен Vincent

• Почетник
  • *
  • Пораки: 41
« Одговори #65 на: 24 Октомври 2011, 23:03:15 pm »
Дали имате продавница во поцентрално подрачје?

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #66 на: 26 Октомври 2011, 00:33:58 am »
vo POCENTRALNO nemame Vincent... samo vo Butel 1 :) 022 611 593 pozdrav

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
« Одговори #67 на: 27 Октомври 2011, 16:04:42 pm »
Самко едено прашање, дали овие патосници ги има во Carner карши форца, тафталиџе (словенски кои не мирисаат на гума) . Пошто цената е иста.
Ги земаат од кај вас или од друго место

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #68 на: 27 Октомври 2011, 20:40:39 pm »
Zdravo ... jas iskreno ne sum bil nikogas tamu, i ne bi znael da ti kazam sto ima tamu, mozam da ti kazam samo sto ima kaj nas :)) nie sme zastapnici za Gledring , gi prodavame na golemo i malo, a cenite gledame da bidat priblizno sekade, normalno nie mozeme da dademe najdobra cena ... Pozdrav i dokolku treba nesto slobodno pisi mi ;)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3845
« Одговори #69 на: 28 Октомври 2011, 01:07:23 am »
Самчо, лани земав патосници Гледринг од кај тебе за колата  и супер сум задоволен. па сега би сакал и гумена простирка за во багажот. Дали имаш на лагер за мојата кола, и која би била цената? Се работи за Audi A4 B8 седан 2009 година.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #70 на: 28 Октомври 2011, 17:46:45 pm »
Zdravo Sase ... ti odgovoriv sabajle no neznam zasto go nema postot... na lager nemam patosnica za gepek za A4kata, ama mozam da prasam dali moze da se poraca, imame uvoz denovive pa bi bila za brzo vreme tuka... cenata e 2500 den. dokolku sakas izvesti me , pa dokolku moze da ti naracam... pozdrav

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
« Одговори #71 на: 28 Октомври 2011, 17:54:00 pm »
Ми требаат нови гумени патосници за Astra H , ова дуќанчево на Carner ми е преку пат а вие сте ми ептен  далечку. Што цена се во моментов кај вас ?

Отсутен Samco

• Модератор
  • Јуниор
« Одговори #72 на: 28 Октомври 2011, 18:43:50 pm »
Zdravo salt ... Patosnici za Astra H imame na lager, cenata e 1600 den (so popust) dokolku ti e daleku, kontaktiraj me 075 203 346 ke se najdeme ke ti gi dadam, cesto idam nakaj Karpos ... pozdrav

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #73 на: 29 Октомври 2011, 12:51:10 pm »
Со 4 или 5 парчиња?

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3905
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #74 на: 29 Октомври 2011, 14:09:36 pm »
ја мислам дека се 4.... возач, совозач, и задна клупа 2 комада... за у гепек е 2500 - 3000... ја иам у план да нарачам за у гепек, у блиска иднина... :)