Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ехеее сто пати го имам гледано, и пак ќе го гледам Иначе викендов се работеше т.е китиравме со алу кит. Прва рака е завршена нареден викенд ќе стругаме, го чекам да стигне ексцентарот не ми се струга рачно. Еве и некој сликички ама од мобилен(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)By peconi_sk at 2012-07-22(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)By peconi_sk at 2012-07-22(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)By peconi_sk at 2012-07-22(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)By peconi_sk at 2012-07-22ми стигна и изолацијата (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)By peconi_sk at 2012-07-22ова ќе иде во задните крила и позади задните седишта т.е на лимот што го дели моторот од кабината.Иначе матерјалот е некој вид на сунгер и низ него има како некој жици или нешто слично.дебел е 4цм ми кажаа дека може да се пресече на пола т.е да се добијат по 2цм