Автор Тема: 1999 BMW 320d E46  (Прочитано 38160 пати)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 227
top e bmw-evo imav prilika da go vidam i vo zivo :)
фала, кај го виде ?
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Ubavo BMW nema sto.
Sovet posto bi trebalo da e so pumpa na Bosch VP-44 odma otidi i neka ti go proverat klipceto za pretralenje na pumpata. Se sobrira gjubre istoto zadira vo teloto na pumpata i posle ke imas mizerii. Na vreme proveri si da ne treba da menuvas pumpa. Ako ne e common rail ova vazi.

Mnogu bezgrizni kilometri i uzivanje vo kolata ti pozeluvam. Prekrasna e.
да да, имам у план деновиве да ѕирнам тоа. Треба и уљето за серво да го сменам, сабајле антифриз му ставив немаше ич. Кај да најдам за убава цена нови амортизери задните се отидени скроз у ку**ц :)
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Марко немаш борд комп. ? Лесно се средува доколку немаш. И те молам не го паркирај во Аеродром да не ги смениме колите :)
>>>>><<<<<

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Најмал проблем се отварањето фарови :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Имаме мајстор :)
ксенонче стави ?

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Марко немаш борд комп. ? Лесно се средува доколку немаш. И те молам не го паркирај во Аеродром да не ги смениме колите :)
треба ракети да купам, ама полека се у свое време... тоа барем сеа не ми е приоритет, треба амортизери да сменам и предна десна јабучица, па гуми 2 и тек после заебанции такви

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Angel eyes, ксенон ми е во план доколку најдам некој одговарачки цена-квалитет, во потрага сум :)
>>>>><<<<<

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
znaes deka imash nadogradeno ozvucenje...:D

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
кај мене озвучувањето е Alpine business class cd player со 8 звучки и звукот е феноменален

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
top e bmw-evo imav prilika da go vidam i vo zivo :)
фала, кај го виде ?

kaj tome pred kukja :D

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
znaes deka imash nadogradeno ozvucenje...:D
znam, vnatre imalo nesto jako ali sea nema :)

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Бугарин и јаце под кокошка ке украде и после ке те лаже дека не го земал...Тоа е. Добро што само озвучењето е извадено, бугарин е најголем превара, со него да си намеш работа.

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Поише мислам дека тој од крива паланка ги извадил али ај... Колата ја земав од тука 3 дена по увоз ја купив, можда и немал време да вади други ствари :) Јасно ми е дека се праат дури и на камион коа ке ја стават, ја качува на камион со 350.000 помината стига кај бугарот оп 150.000 :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Па не разбираш ти километрите на камион се минусираат :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
hahahha :) nekoja italjanka da zaboravea u gepek

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Некое дете несакајки стиснало и ги вратило километрите едно 150.000... Ништо страшно :D
Битно е да не е претерано вратена ако е малце не е многу страшно.