Автор Тема: 1999 BMW 320d E46  (Прочитано 38146 пати)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 227
Битно колата иде топ :) тоа ми е најбитно, а тоа е бе фамилија деца чепкаат хахахах
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен viktor.a

• Почетник
  • *
  • Пораки: 11
lele marko moze nekako da se upoznaeme mi se dig*a k*reto na kolava:)

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 941
хахахахахахах

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **

ама и на осрамот на марио ти се дига :) за упознавање не е проблем :)
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Добро, дојде на форумов :)

Убава, кола... да и се изнавозиш :)

Отсутен Need4Speed

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 533
  • VW in my heart
Dobre dojde bavarec i prijaten prestoj :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Фала момци :)

Малце слободно време и ладно пивце со лимон (новото на скопско) добро друштво (Томе) и падна чистење на сочивата и целиот фар од внатре :) Нормално и детално надворешно перење. Направете споредба со минатите слики па дај те коментар...

Чаирски кар клаб донер со пилетина :) Едниот е на Томе-Colt
« Последно менување: 31 Мај 2012, 02:26:02 am Marko-bmw »

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Ставив сензори за рикверц... Во текот на утрешниот ден ќе ставам и слики, сега без проблем ќе си возам у рикверц :)

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Со здравје да си ги служиш. ајде чекаме слики, инаку бенџаминот е убајни на сликиве погоре :)
>>>>><<<<<

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Идам да досликам, знам дека едвај чекаш да видиш :) Поздрав од мојот Gentle Beast :)

« Последно менување: 02 Јуни 2012, 13:41:07 pm Marko-bmw »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Сиви сензори немаше ?

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Сиви сензори немаше ?
Немаше, ама не ми е битно тоа сеа... Имам у план да го средам браникот шо го плеснав и ќе ги префарбам и ќе си легне топ :)

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Види ако го фарбаш, да не ги заебеш, колку јас што сум видел кај еден другар, ги фарбаше и ги заеба, покажуваже дека нон стоп дека е блиску. Инаку убаво испаднале, а звучничето ако пишти многу бапни му едно памукче од внатре ке се уќути :)))
>>>>><<<<<

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Го прашав дечкото ми рече дека немало гајле ако се фарбаат ...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Добро ти ги монтирале сензорите алал да им е за стручноста и професионалноста на дечките :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“