Автор Тема: 1999 BMW 320d E46  (Прочитано 38142 пати)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 227
Меѓу првите кој рече, колата моја има вратена километража ...
Останативе сите купуваат со по 111 000 поминато ...

Добредојде ...
Па реално гледано, кај нас коливе сите се со по 160.000 поминати, зборам баш ко за мојава. Кај нас има одприлика 60 огласи за е46 и од сите нив некои 55 се со 160.000... На mobile.de има карикирам 60000 е46ки од кои 300 се со 160.000 останатите нагоре... Удри го есапот сеа ти. Или бугарот или нашиов ги вратил, италјанецот нема сигурно да се замара со тоа плус колава имала озвучење топ а сега има звучки од рено 5 некое ужасно срање али тоа е, боље кажи друже дај уште 150 евра и озвучењето ке ти остане а не искорнал се извадил и тупнал што му дошло при рака. Нема везе како ќе имам пари полека ке ја доправам и тоа е тоа
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Ај и тука да ти пишам добредојде дебели за бенџото не ти кажувам ништо само да дојдеш сензори да му ставиме :) и да ти препорачам вака како егејска душа да ја разгледаш темава: http://forum.carclub.mk/index.php/topic,4190.0.html може ќе ти треба нешто хаха :)
фала фала, егејска тема мајку му... да не има некој крило за застава 128 да дава на поклон хаххахахха
I hooked up my accelerator pedal in my car to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop, and I'm gone :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Супер бемвејка. Сега само едни ангелски очи да и ставиш да биде комплетна :D . Бемве без енџел ајс како жена без цицки :D
цицките се за предигра, машината е битна :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе машината си е супер! А енџелсон само на бемве стои така добро, греота да немаш :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Ubavo BMW nema sto.
Sovet posto bi trebalo da e so pumpa na Bosch VP-44 odma otidi i neka ti go proverat klipceto za pretralenje na pumpata. Se sobrira gjubre istoto zadira vo teloto na pumpata i posle ke imas mizerii. Na vreme proveri si da ne treba da menuvas pumpa. Ako ne e common rail ova vazi.

Mnogu bezgrizni kilometri i uzivanje vo kolata ti pozeluvam. Prekrasna e.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Добро што си знаеш дека му се вратени 50к километри, шти и не е многу вратено..Сепак изгледа добра колава, и уште многу да ја вртиш по нашиве патишта.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
супер ти е количево,само стави слика од страна да ги видиме бандажите

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
top e bmw-evo imav prilika da go vidam i vo zivo :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Абе машината си е супер! А енџелсон само на бемве стои така добро, греота да немаш :D
абе да ама енџел ајс бара и ксенон или ксенон лук ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Ксенон е најмалиот проблем. Отварање на фарови од друга страна...

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Најмал проблем се отварањето фарови :)

Имаме мајстор :)
>>>>><<<<<

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Добродојде и со здравје да се вози. Гледам доста бемвејци со овој мотор за кој се збори дека му страдала турбината, рекла казала или има вистина ?

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Без турбо ги возат сите :) Ако ја прегрееш и не ја оставиш да се излади, онда иде. А по самото тоа што гледаш дека се возат, донеси го заклучокот :)
>>>>><<<<<

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
еве слики како изгледа од страна, мало освежување :)
  иначе тапацирот на звучниците е сменет да не ви е у мисла :)

Отсутен Marko-bmw

• Јуниор
  • **
Добродојде и со здравје да се вози. Гледам доста бемвејци со овој мотор за кој се збори дека му страдала турбината, рекла казала или има вистина ?

добро си чул и турбина и бош пумпа страда ...