Автор Тема: Фелни (Бандажи)-Дискусии, искуства, упатства, желби  (Прочитано 720582 пати)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
со лого од соодветната кола!

NORMALNO!!! (a ne golf so mercedes znak,ili merc so Bmw,itn od so neznaat kako veke da se napravat interesni)
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43786
  • Il Moderatore
А бе голф и мерцедес не се соодветни логоа ни на сопствените аута :D Соодветно лого е

или

нормално на соодветно брендираните аута ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100
А за овие што викате?

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9197
  • Аstra la vista baby !
^^
Поклони те ми то за роџендан... !

:D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
Е да бе плави...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Че ги вапцам помаранџести :D

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
hahahahahahha :D kazi ti prvo da go fatish vo raka  :D:D:D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Само да ми падни в раце  ;)
Само 17 ка, на слика се 18“

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Бандаж со гумена облога. Со Ѓон!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7310
Рок на употреба во Македонија, 7 дена :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ама по кривина.... као по шина :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ма јок! Ова коа ќе го стаиш у кривина со поголема брзина, само на една ивица ќе стои, нема на цела ширина од гумата. Ова е само за малокурни возачи на големи и скапи џипови (24-ка фелна бе!)

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3907
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
момци. иам една мука, па сакам да ве прашам нешто...

оддамна сакам да зеам бандажи за матизот. е сеа, најдов едни... : http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/334752

фабрички декларирани димензии за матизот се 13ки, размак на штрафови 4x114,3 дебелина 4,5 / 5Ј, 38offset.

овие бандажи на огласот се 5.5Ј 13ки, со ист размак на штрафови и оffset40. се у реду, ама не сум упатен баш у моментот offset. дали овие би легнале без мака на матизот? битен момент, би сакал да ја заджам истата димензија на гума што ја иам. 155/65/13.

би било се ок?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
Би требало да немаш никаков проблем, не е голема разликата. Гумата ќе ти биде иста димензија, само тркалата би ти биле цели 2 милиметра поизбацени... Бар ја колку што контам офсет, тоа би требало да биде :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.