Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632391 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
se prai podvoznjak vo kisela voda ... imbecilite od nekoja firma koja izveduka koregiranje na asfaltinite povrsini  ja stavile tablata taka da koga vlagas desno nakaj podvoznjak ne ja gledas lentata na tie sto idat od crnica.... ke mi vlezese vo krilo porsche 911.... >:(

edit koregirano valjda e vaka pojasno so pomalce zborovi a?  ;D ;D ;D ;D ;D ;)
« Последно менување: 09 Мај 2012, 23:17:29 pm NUME »

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Makedonija pat e za megjugradski stvari.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
kontra od temava,ali moram da gi pofalam vozacite od jsp,barem za mene do sega sekogas bile mnogu korektni vo soobrakjaj

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
ke mi vlezese vo krilo porsche 911.... >:(

Не е така лошо, ќе добиеше уште стотина коња боркица ;D И тоа вистински - бензински :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Премногу се користи свирка, и кога треба, и кога не треба... Исклучително многу ме иритира ова.

Astrata mi stigna so ednotonska svirka ( kasno vidov deka e 10 tina eur doplata za normalna dvotonska.. ;D)..i bukvalno mi bese sram da sviram.

Ali zatoa na Kalibrava...

Pa da vidis kako ripaat od sediste tetkici kako onaa vo postot na chlinki...pogotovo sega koga vozat so otvoren prozor.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
Hoooooooonkkkkkk!!! :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Обавестете каква е ситуација у централно градско подрачје. Има  протести или завршија ?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Последно што прочитав е дека се завршени.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
ова тсраечиштаа дека гагаг вожња саде претрчуваат од афтобус...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Сака да каже: Ова старчиштава дека гага вожња претрчуваат од аВтобус. :D :D :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Ostajte gi starite i onaka se lost cases...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Сака да каже: Ова старчиштава дека гага вожња претрчуваат од аВтобус. :D :D :D

Го откри кодот на Да Винчи ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Хаха па до сега не сум прочитал нешто од него напишано на македонски мора да се дешифрира. Нема лутиш Бицикле :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10460
Деновиве нешто семинарски правев по криптографија, можда за тоа ... :))))