Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900278 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе доста со тоа! Така се кинело од ќутек. Ај доста со детски муабети.

А ако се врати жена ми со таква налепница ДА ќе се скинам одпцуење ама нејзе ќе ја пцујам. Јас секогаш од мене и мојте тргнувам па натака. Мислиш мојве стариве не ги пцујам што идатсо точаци како муви без глави. Се жиците им ги исршив.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
А бе Члинк, ок си е све тоа ...

Ама има СТОКА народ со кој нема разбирање...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе свашта има не викам не, јас секој ден си се чудам. Како може секој ден ново чудо. Милијон луѓе, милијон чуда.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Zavcera vecerta drugar menjal guma kaj pivnica vo carsija okolu 2:30 navecer. Posledno sto se sekjava e toa otkoga se razbudil bo bolnica.

Go nasle jandari i go odnele vo bolnica, a posle otkako se osvestil ubsvo kazal deka grupa od 4 luge koi ne go govorele makedonskiot jazik, go videle dodeka menuval i go istepale.

Ete sto moze da te najde.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
Сабајлево читав негде, ко демек едниот му тргнал, другите го вратиле, и после у болница се разбудил ..

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@Deni daj boze covekot da e Ok. Losa rabota.

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Боже мој... ами малку човек да има во главата само треба
Вчеравечер излегувам со Фичото и ова ми се случува на улица....
Братов од топ прометна влегува во спореднава (од кај што излегувам јас) со 300 на сат , ни прикочување ни ништо... а на улицава не можат ни двајца пешки да се разминат , а не пак со кола.... за 10 сантими ќе се учукаше во мене...

Жал ми е што не ми беше фијатот... после ни сатџија не го собираше... :P

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
При редовна патролна служба, полициски службеници на влезот пред тврдина „Кале“ пронашле дваесет и пет годишен скопјанец, како онесвестен лежи до возило „Мазда“. Откако се освестил, тој посочил дека му се дупнала гума од возилото и застанал да ја смени, при што додека ги одвртувал штрафовите од гумата видел 4-5 лица.

Скопјанецот на полицајците им рекол дека еден од групата првин тргнал накај него, но потоа забележал дека другите го спречуваат - но од тој миг додека не го освестиле полицајците, не се сеќава на ништо.

Дека сепак е нападнат е потврдено во Градската општа болница-Скопје, каде му се констатираниповреди на главата од удар со предмет, потрес на мозок и скршеница на носот.

http://www.plusinfo.mk/vest/42057/Bil-napadnat-bez-da-bide-svesen

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
у пм што све не шета низ светов.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Зашто нешто ми вели дека, „случајно“ се дупнала гумата.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
si ja iskrsi kolata poradi taksist,ne vredi,podobro ubij go

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Некое сељачиште со Фиеста со велешки таблици кое покрај 10 празни паркинг места во радиус од 100 метри избра да се паркира на сред рампа на влез од гаража. Прво помислив да му викнам пајак, ама беше доцна за службата да работи. Потоа добив желба да му заколам гуми, за на крај да олабаам "let it go" бидејќи засега прв пат се дешава талент да паркира на рампа. Ако ја видам Фиестата и утре таму или ќе му ја нажлебам од фар до штоп со шрафцигер или ќе му заколам некоја гума.

Пајак е најбоље решење.

Интересна радикална опција - земи кључ и оштрафи му ги задните тркала ;D ;D ;D ;D
« Последно менување: 09 Мај 2012, 11:41:19 am Cuore Sportivo »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Пијаничишта на секој чекор. Нормален човек не прави такви работи.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Zavcera vecerta drugar menjal guma kaj pivnica vo carsija okolu 2:30 navecer. Posledno sto se sekjava e toa otkoga se razbudil bo bolnica.

Go nasle jandari i go odnele vo bolnica, a posle otkako se osvestil ubsvo kazal deka grupa od 4 luge koi ne go govorele makedonskiot jazik, go videle dodeka menuval i go istepale.

Ete sto moze da te najde.

И мене ми кажаа наредниот ден, важно нема сериозни последици...
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.