Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632369 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
Премногу се користи свирка, и кога треба, и кога не треба... Исклучително многу ме иритира ова.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Не знам далиДени примети што ми се деси понеделникт кога си идевме од пиво?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Ke se tresnese vo kola? Pa prikoci silno. Mislam taka nesto.

Отсутен Chlink

• Легенда
Па идиотка се паркира на сред улица/раскрсница. И јас влегов десно да свртам амауште една идиотка со пуна ја претица а пегличето мало од оваа што застана на сред раскрсница не ни можев да го видам. Ќе ме збереа. Остај се тоа, застанувам о нејзе и и викам фино и културно пази како застануваш ќе ме удреа. Во моментот ништо не искоментира ама откако сум поминал(ми кажа другарче) почнала да вика нешто у стил "Што му е на ненормалниов".

Сеево ред не ме изнервира случката, ништо ново. Ме изнервира како може да има дегени кои прават такви работи и уште вреѓаат па и не знаат што згрешиле. Е тоа ме нервира, од такви се гине.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
lol chlinki, redovno te dupat zeni po patistava

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Chlink

• Легенда
ЛП едно време мислев дека имам клетва се со жени и опели на улица да се замарам ама како гледам само жени возат коли низ скопјево и се курчат. Маживе нигде ги нема, женкарска нација станавме :D . A со опеливе уште не ми е јасно.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
aj so zenite ok, ama ne mi e jasno zosto so opelite si iams problem. opelasite se mnogu cool vozaci :)

Отсутен Chlink

• Легенда
Не за возачите и опелите. Што и да ми се случи во сообраќај опел има умешано. Порано имав и лоша сообраќајка со опел омега од првите(јас возев) за која не сакам да зборам многу многу.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
V6 bordo omega da ne bese?

Отсутен Chlink

• Легенда
Не плава.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Uzasno me nervira seta seljachana sto stava nekakvi si kvazi ksenoni koi svetat plavo. Najcesto stanuva zbor za sijalici od 150 denari ili ksenon od 20 evra koi se dizajnirani mnogu dobro da go oslepat vozacot od sprotiva. Na vakvite im blendam 20 tina pati, za da svatat deka se opasnost na patot.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
Исто. Само што не блендам туку уклучувам долги светла.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Повеќе е до штелување работата. Премногу коли се со ненаштелувани фарови. Преку 30%.

Отсутен Chlink

• Легенда
И јас мислам дека е до штелувањето. И јас имам ксенон кој го спуштам малце кога ќе искочам на автопат, никој не ми бленда. Е сега ако го кренам како некој ииот во возух(сум пробал) нормално дека ми светат блиндаат и слично.