Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632647 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Мене ми повратија врз кола, па само си ја исправ во 4 сабајле и тоа е тоа :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Ај тебе врз кола,а на еден другар во кола внатре. :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Има стока народ што да правиш, затоа избегавам да возам пијани луѓе во кола, башка галама ми дигаат многу :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
И ако те изнервира нешто возачот на плавото пежо ќе си имаш работа со Банза.Така да си знаеш ;D

Хаха, па сабајлево видов чива е колата. Си направивме муабет и се насмеавме. Не викнале на кафе да кажат  ;D
Финтата е што ние комшиите се знаеме меѓу себе и си ги знаеме телефоните и редовно се затвораме еден со друг. Јас секогаш оставам ливче со телефонски број под шофершајбната. Јебига да знаев чива е ќе заѕвонев по клуч да ја препаркирам и така одев надоле.

Иначе се обидувам да дознаам кој е возачот на синиот Нисан најлево на сликата кој е со Словачки таблици. Тој на местото каде сега е паркиран се паркира косо или паралелно и фаќа место за 3 коли. Морам некако да го прелажам да каже кој е или да имам среќа да го начекам.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ај тебе врз кола,а на еден другар во кола внатре. :)

А на еден таксист, преку дупкава во врат ....

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Добро си центрирал  :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не не, еден другар таа работа. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Така, така... „Другар.“

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Излагам пред 2 саата, човек проаѓа на пешачки а од таму свири шофер на 24 ка. Човеков полека се движеше беше у години.
Шоферов застана и почна да му се дере на чикава кај гледаш ово оно.
И толку ми требаше, апла беше случката пред мене, и се раздрав - Не ли го гледаш пешачкиот ебати глупиот, си се заврте и си продужи, малце фалеше цвикерите да му ги напикам у шупак.

Отсутен Тања ˚͜˚

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 86
@Falanga

Ne ti teknalo deka moze toj taka namerno parkira koso ili paralelno i zafaka 3 mesta, bidejki dodeka parkiral "normalno" stoka od vozaci se lepelo do nego i kolata mu ja pravele reseto so dzumki i grebnatini, pa se resil da parkira so nova metoda da ne moze nikoj da mu se lepi ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
@Тања

Бетер си прави, од искуство ти кажувам, така кога паркира за инат ќе му праат глупости и гуми ќему бушат. Нема бегање, не знам само како им е наовие со нови коли одсалон или ново фарбани коли.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Тања не е тоа начин, ако е така сите треба да фаќаме по 3 места зашто има волови што баш им е гајле.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Тања ˚͜˚

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 86
@Tome-Colt
Jas znam deka toa ne e nacin, ama pak taka barem ponekogas ke zastedis nekoja grebnatinka ili dzumka,a inaci ako si solidaren za drugite vozaci mace ke ti ja napravat kolata ;D ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
@Falanga

Ne ti teknalo deka moze toj taka namerno parkira koso ili paralelno i zafaka 3 mesta, bidejki dodeka parkiral "normalno" stoka od vozaci se lepelo do nego i kolata mu ja pravele reseto so dzumki i grebnatini, pa se resil da parkira so nova metoda da ne moze nikoj da mu se lepi ;D ;D ;D ;D ;D

Хаха, добра финта. Треба да се казнува за тоа. опичи го казна колку за 3 коли паркирани цел ден на зонско па да види после што му е поевтино.
Иначе во овој случај не е таков случај :D

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
Еве денеска што затекнав на паркингот на зградата. Убаво си се паркираме 2коли ставаме хоризонтално кај што стои мојата и другите одспротивоа вериткално, за да можат да испаднат и тие. Сеа гледам 3ца специјалци паркирале коли до мојата со што кај ме блокирале мене до тој степен што мора сите 3ца да ги викам ако сакам да исапднам, па блокирале и 5 други коли кој се вертикално ставени и неможат да испаднат воопшто. Бива ли толку без памет да се незнам, не гледаат ли дека блокираат некој луѓево којзнае што им се мотка во главата. Ако ми требаше нешто итно колата 20мин ќе свирев ќе додека ги соберам сите.

Uploaded with ImageShack.us

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA