Па и нема да е баш дека ме изнервирало во сообраќајот, али еве...Ајде во молам помогнете ми некако. Што да направам, а да не одговарам? Порано додека немав врата а имав влез да речам помошен за да може материјал да се внесува во двор, кога ке им речев да не ја оставаат колата ради тоа што материјал, мајстори итн ке доаѓаат, добивав одговор дека ке ја тргнат колата и да ги викнам...Неколку пати ги будев во 6 саат и не помагаше...Повторно иста песна...Ги замолив да внимаваат како се паркираат и дека не сакам да ми го блокираат влезот во двор...Но бидејќи имам две капии, они изгледа си врзале во крпче дека ако ми ја затворат едната, јас преку другата капија ке влезам...
ШТО ДА НАПРАВАМ а да бидам во право, без да одговарам? Више не ги молам...Ке земам ке им ја врзам колата со сајла и ке им ја одшлепам до Вардар, жими све...Или ке земам ке им се посерам на хауба и шофершајбна, а со гомна и кваката ке им ја намачкам...Кретени од народ....
Со убаво кажано, да не се разберело...А притоа има оставено пред вратата даска за да не ми го блокираат влезот...И Џабе...Да се расправаш и тепаш ем што не е цивилизирано, ем беља ке си направиш...
Незнам, стварно немам памет што да кажам...
Остај друго...Позади колата има 2 метра ебан слободен простор....Зошто не се вратиле назад?
А на едната слика се гледа дека можам да влезам во двор, бочно ако се свртам, идиотизам, а количката на детето на глава ке ја качам и ке поминам...Све да им се изнае.......