Автор Тема: Најнесериозен и најш*пак дилер на автомобили и сервис во Македонија и пошироко?  (Прочитано 127965 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
А може да истечат, и ако колата цело време е паркирана на страна, под голем нагип...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8964
Druga rabota.Zosto Kalenikovi tolkava uzbuna dignaa koga vladata go donese zakonot za uvoz na polovni vozila ako rabotea so tie ceni koi sto bea navedeni pogore?Pa ke imaa mnogu pogolem profit od sega poradi pocestite popravki na tie vozila bidejki jas dokolku kupam nekoj Seat za tie pari kulturno ke go odnesam vo Seat na servis bidejki znam deka ke pominam so normalni ceni i ke mi go servisiraat strucni luge..No za zal ne e taka bidejki ne samo sto im padna prometot od prodazba na novi vozila tuku gi nemaat kako musterii za servis site onie sto kupile polovni seati.

Абе другарче тебе или некој те ака по ќерамиди или пак има стварнo таквi дебили кои платиле 30 000 редовен сервис на кола?
Имав Цитроен Ц4 и сервисот ме кошташе околу 4.000 денари а до 22 000 колку што имаше ја носев 2 пати на редовен сервис и 3 пати на вонреден, односно поради проблеми со електрониката.
Сега за Митсубишито сервисот кошта 11 000 и кусур денари, без малку 200 евра. Не знам кој тебе ти ги кажал тие цени и што се обидуваш да докажеш?
Ако стварно има некој што платил 30.000 за редовен сервис дај кажи го кој е и ние да го подстрижеме....?

А за такви како тебе што не веруваат нормално мора вака па ако Коза лаже Рог не лаже....изволте ф/ра со фискална сметка да си ја испринташ и да му ја дадеш на оној што платил 30.000 и да си ја урами и стаи на зидот и секое сабајле да пали кандило под неа оти не му зеле 130 000 пошто е толкав идиот што не може да биде поголем.
И како што можеш да видиш дури сум ти кажал и повисоки цени а не сум те ЛАЖЕЛ за пониски како што ти кажа....

Mnogu skap servis. Neznam kakvo Mitsubishi imas ama skapo

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Дечки ме интересира мислење за цениве во Аутомобиле СК,во прилог ставам профактура добиена за Fiat doblo cargo 1.9 JTD-105 hp !
Филтер нафта 4000ДЕН.  :o :o :o

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
breeeee, bratce te skinale,

za A3 vo porsche e 1200-1400max, da proveram denes vo f-ra pa ke ti pisam

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
На полото е 1800, на фиестата помалце. Така памтам, може не е точно, ама над 2000 не е.

Отсутен ace-106

• Сениор
Ке ме скинат уште овој пат,после адиос мучачос,прашував на други места филтрите сите заедно НЕ коштаат колку тој за нафта !!!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен ace-106

• Сениор
Замена на филтер за воздух- 1200 денари  :D да не мењаа и ламела уз тоа ?!

Не бе 0,2h = 240 ден.последната колона ИЗНОС ...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Original Italjanski :D, moze e so potpis na D&G :D

tie automobile sk, ne se normalni ama takvi si se i oni i citroen neli na ist coek se familijaren biznis

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Сакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Замена на филтер за воздух- 1200 денари  :D да не мењаа и ламела уз тоа ?!

Не бе 0,2h = 240 ден.последната колона ИЗНОС ...

Повлечено.

Отсутен ace-106

• Сениор
Сакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....

Е така е де ама ...
Јас се јавив викам дечки да не сте грешка филтер за нафта 4000ден.ми вика не зашто грешка !

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
pak javi im se i oteraj gi u PM, ne se normalni kradat kaj stignat