Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: audiofil на 20 Мај 2011, 21:12:11 pmDruga rabota.Zosto Kalenikovi tolkava uzbuna dignaa koga vladata go donese zakonot za uvoz na polovni vozila ako rabotea so tie ceni koi sto bea navedeni pogore?Pa ke imaa mnogu pogolem profit od sega poradi pocestite popravki na tie vozila bidejki jas dokolku kupam nekoj Seat za tie pari kulturno ke go odnesam vo Seat na servis bidejki znam deka ke pominam so normalni ceni i ke mi go servisiraat strucni luge..No za zal ne e taka bidejki ne samo sto im padna prometot od prodazba na novi vozila tuku gi nemaat kako musterii za servis site onie sto kupile polovni seati.Абе другарче тебе или некој те ака по ќерамиди или пак има стварнo таквi дебили кои платиле 30 000 редовен сервис на кола?Имав Цитроен Ц4 и сервисот ме кошташе околу 4.000 денари а до 22 000 колку што имаше ја носев 2 пати на редовен сервис и 3 пати на вонреден, односно поради проблеми со електрониката.Сега за Митсубишито сервисот кошта 11 000 и кусур денари, без малку 200 евра. Не знам кој тебе ти ги кажал тие цени и што се обидуваш да докажеш? Ако стварно има некој што платил 30.000 за редовен сервис дај кажи го кој е и ние да го подстрижеме....? А за такви како тебе што не веруваат нормално мора вака па ако Коза лаже Рог не лаже....изволте ф/ра со фискална сметка да си ја испринташ и да му ја дадеш на оној што платил 30.000 и да си ја урами и стаи на зидот и секое сабајле да пали кандило под неа оти не му зеле 130 000 пошто е толкав идиот што не може да биде поголем.И како што можеш да видиш дури сум ти кажал и повисоки цени а не сум те ЛАЖЕЛ за пониски како што ти кажа....
Druga rabota.Zosto Kalenikovi tolkava uzbuna dignaa koga vladata go donese zakonot za uvoz na polovni vozila ako rabotea so tie ceni koi sto bea navedeni pogore?Pa ke imaa mnogu pogolem profit od sega poradi pocestite popravki na tie vozila bidejki jas dokolku kupam nekoj Seat za tie pari kulturno ke go odnesam vo Seat na servis bidejki znam deka ke pominam so normalni ceni i ke mi go servisiraat strucni luge..No za zal ne e taka bidejki ne samo sto im padna prometot od prodazba na novi vozila tuku gi nemaat kako musterii za servis site onie sto kupile polovni seati.
Замена на филтер за воздух- 1200 денари да не мењаа и ламела уз тоа ?!
Цитат: S16 на 05 Јули 2011, 12:24:39 pmЗамена на филтер за воздух- 1200 денари да не мењаа и ламела уз тоа ?!Не бе 0,2h = 240 ден.последната колона ИЗНОС ...
Сакаш да кажеше дека им требаат 20 минути за филтер за воздух да сменат? Муахахаха...Па за 20 минути ќе му ја сменат цела предница....