Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 366680 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Има некој порачувано од македонски сајт ??? Јас гледав на мотопартс http://motoparts.com.mk/index.php и имаат испорака до дома и кога ќе ми стигни се плаќа на лице место, башка во рок од 5 дена можам да им го вратам производот...Им пишав колку е испорака до Кичево, ми викаат 110денари... Него некој да спореди цени можи ??? Мислам дали деловите низ СК се исто пари колку и во Мотопартс ??? Во Кичево нема ништо од овие филтриве...

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
Јас порачав некни од мотопартс, и ми стигнаа вчера плочките за кочење, си плаќаш на рака и можеш да си го провериш пакетчето, немаш мака ;)

Отсутен Бузуки

• Сениор
Преку пошта идат или пак овие од мотопартс носат ??? И колку ти земаа патни трошкови ???

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
Со карго ги носат, мислам дека беше глобко, незнам точно колку ми земаа само за превоз, мислам дека 80ден беше...

Отсутен Бузуки

• Сениор
Ахм добро..Јас мислев дома ти го носат... Имам носено некои работи од СК преку карго и ми земаа околу 100 денари..

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
Епа ќе ти се јават каде да ти го донесат :) јас бев на кафе во кафич и ми го донесоа на 20м од кафичот :D и ќе ти се јават од мотопартс да те прашаат дали си направил порачка и ќе ти објаснат што не ти е јасно ;)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
мотопартс од велес имаат најефтини делови

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
мотопартс од велес имаат најефтини делови
потврдувам  ;)

Отсутен Бузуки

• Сениор
Еве како за мојот фар со лупа http://motoparts.com.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5231&category_id=81&option=com_virtuemart&Itemid=1

Само незнам ова дали има позиција ???

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ајде помош...
Од блокираниот paypal  ми дозволија да си ги повлечам парите и тоа го направив.
Во четвртокот ги пуштив и денес на paypal пишува дека се пратени... Т.С.
    Jul 12, 2012       Withdraw To    Credit Card   Completed   Details Withdraw To Credit Card 9YD88929UV8517537       -$13.61 USD
А на кредитната картичка ги нема парите... Дали се чека дополнително нешто или има проблем со некој ?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29676
    • CARclub.mk
Обично треба да причекаш ден-два.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
и барај ги паричките на Дебитната, не на девизната картичка ...

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
па на дебитна де.. На nlbklik ја проверувам состојбата и не е променета.. А од четвртокот е пуштено.. Ке почекам ден/2 ако не стигнат ке им пишам.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Рефундирање знае да потрае и до 5 дена со НЛБ

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
Стигнаа прееска во 18:10