Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
па требаше да се изјасниш 6500 редовна за клабери 5500 а не 1000ден Цитат: bu11yboy на 01 Јули 2013, 17:11:37 pmпа требаше да се изјасниш 6500 редовна за клабери 5500 а не 1000ден Па требало да читаш, убаво си пишува -1000 денари
па требаше да се изјасниш 6500 редовна за клабери 5500 а не 1000ден Па требало да читаш, убаво си пишува -1000 денари
ima li nekoj sto koristi od vas kopija na samsung galaxy 3 ili galaxy 4 ama kopija ne orginal od ovie dubaiskive sto gi davaat na reklama5 po 8000..9000..10000 denari..pa ako ima nekoj da spodeli impresija vredi dase frlat pari za nego ili jok
Dobro de gresno se izraziv mislev na pva dubaiskive sto gi ima na reklama 5 dali nekoj koristi takov mob i dakaze dali go biva ili ne
Цитат: VLATCE-PUNTO на 01 Јули 2013, 18:24:16 pmima li nekoj sto koristi od vas kopija na samsung galaxy 3 ili galaxy 4 ama kopija ne orginal od ovie dubaiskive sto gi davaat na reklama5 po 8000..9000..10000 denari..pa ako ima nekoj da spodeli impresija vredi dase frlat pari za nego ili jok Уште да утврдиме што е разликата мегу “копија“ и овие дубајскиве шо ги продаваат на реклама5 Се знае еден може да биде оригинал, се друго е копија без разлика дали е дубајски, кинески, Македонски, бугарски..... Инаку не вреди, for sure.
Цитат: VLATCE-PUNTO на 01 Јули 2013, 19:35:28 pmDobro de gresno se izraziv mislev na pva dubaiskive sto gi ima na reklama 5 dali nekoj koristi takov mob i dakaze dali go biva ili neJas momentalno imam i iskreno da ti kazam nema nikakva mana telefonot leta sovrseno raboti.Ima mnogu dobar procesor ja sum iskreno prezadovolen od telefonot.
Jas momentalno imam i iskreno da ti kazam nema nikakva mana telefonot leta sovrseno raboti.Ima mnogu dobar procesor ja sum iskreno prezadovolen od telefonot.+1 некој од искуство некој од к.. та..ак дава коментари, а форумот е за бесплатни консултации.Како и да е тој што е заинтересиран да купи може да си проба.Вреди телефонот и тоа како за тие пари посебно со quad core 1,7 процесор, сигурно не го прават во некој подрум.Едина разлика е што не му го даваш екстра профитот на големите компании што ке ти го наплатат процесорот и ретина екранот x3 од тоа што го плаќаш во репликата.А боже мој има и реплика и реплика една ти е 6000 денари друга 8000 друга 12000, не случајно има разлика во цената и за репликите.