Џабе кукате, џабе плачете, џабе ја вртите на политика.
Треба да си работи системот каков и да е.
Сите мора да признаете дека полабаво се вози барем низ Скопје.
За "малцинствата" ова е топ решение бидејќи нит се водат нит се тераат, секојдневно сум во "нивни" дел од градот сум видел скоро се.
Од Шутка нема излагање без камера да те фати, која сакаш страна фати ја -glorious!
Ќе се намали гужва ради нерегистрираните, луѓето ќе легнат на брашно, ќе се навикнат, ќе биде скапо за сите, но догодина ова време друг муабет ќе правиме.
Олабавете со неуставно бла бла, погледнете во светот што се случува за да се исконтролира население, сите знаеме како треба но потајно на сите им одговара тој хаос во кој живееме штом се буниме.
Мора од некаде да се почне.
п.с. мене ова ми покажа овие 2 месеци кој е всушност поштен а кој е навикнат да фаќа кривини, тие што највеќе се бунат се оние што највеќе се плашат зашто знаат дека грешат.
Јас за мене можам да кажам дека почнав да ги менувам навиките и ми е доста полабаво од кога го направив тоа. Сватив дека 5мин не ми значеле ништо во живот а доста живци ме коштале. Од први натака ниту вибер читам дур возам а и за тел повици ќе размислам зш зборејќи знам да отидам над 50 и покрај титкање и се остало.
Thats my 5 cents on the situation, you can like it or not, give zero fucks about it!