Автор Тема: Совет и мајстори за одржување на кровови за возила - кабриолети  (Прочитано 649 пати)

Отсутен Bellamy

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
Здраво на сите. Пред се сакам да се распрашам дали во Македонија има добри мајстори каде што може да се одржуваат, и нормално сервисираат кровови на кабриолети.
Би сакал да ми препорачате мајстор за кров на Volkswagen Eos, имам проблем со мало протекување на вода во обилни врнежи... некој со сличен проблем да ми помогне?
Ви благодарам многу!  ;)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Специфично сервис за кабриолети, не знам дали имаме, а и кровот на Eos е дополнително комплексен. Јас би се обратил или во Порше или кај момците од Др. Ауто.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5927
  • Шо да пишам тука?🤔
Даре Илиевски барај го. Немам искуство лично, но го препорачуваат за кабриолети и сончеви кровови. Може лесно да го најдеш на фб, работи со bmw најчесто.

Отсутен Bellamy

• Почетник
  • *
Даре Илиевски барај го. Немам искуство лично, но го препорачуваат за кабриолети и сончеви кровови. Може лесно да го најдеш на фб, работи со bmw најчесто.

Пробувам да го најдам неговиот профил, но ми искачаат многу луѓе со тоа име и презиме, но ниту еден не можам со сигурност да знам дека е тој. Дали можеби имате линк од неговиот профил да пуштите доколку не ви е тешко? Благодарам во секој случај  ;D

Отсутен Bellamy

• Почетник
  • *
Специфично сервис за кабриолети, не знам дали имаме, а и кровот на Eos е дополнително комплексен. Јас би се обратил или во Порше или кај момците од Др. Ауто.

Ви благодарам, секако доколку не успеам да најдам друго решение тогаш ќе се обратам на некој од посочените  ;D

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5927
  • Шо да пишам тука?🤔
@Bellamy имаш во приватна порака.