па за поќето возила е така , клај 125.000 од 3453 резултати на двоцифрен дома ќе паднат.
Јас не те разбирам со ова, амо била тип топ, нема да ја продава.
Еве го саше, имаше ауди, тип топ, што значи тоа, он требаше да се венча за колата? Продаваш, сакаш нешто помодерно, појако, само да мења брзини, само да држи линија, итн.
Немаме сите мерцедес ко тебе, од девеесдруга.
ќе си земиш е60 v10 bmw и ќе си нацрташ линии тебе ко што ти чинит
Такво мислење има оти сите што су ги прашал зошто продаваат возило, и што ми одговориле искрено пошто се знајме ми одговориле дека го продавааат ради што многу имат за поправање.
Така да ако сакаш да ти држит линија колата, одма земи си таква, зашто би зел предходно ауди, или било што . Осим ајде, си се оженил, па не ве збира во кабриото, или си се остајл па никоја те ти влагат во зафирата/туранот
И мерцедесот од '92 беше за сервис плус плоча на мењач, радијатор, пумпа за вода, а треба допрва пумпа за нафта да менува, значи ја насетил и ја продал. Моето искуство е такво и затоа имам такво тврдење. Барем овде е така, а за странство до сега ен ме засегало.
Една анегдота, од колешка маж и го праќаме да видит едно возило во Велес, да не тепаме пат до таму, а тој работеше контола на квалитет во некоја фабрика за авто делови и горе долу ги знаеше работиве, и ојт кај овај дечкиов што ја шиткат колава, му велит, кажи дека е добра имаш 200 $$