Автор Тема: CARclub дечиња!  (Прочитано 309051 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43718
  • Il Moderatore
Одг: CARclub бебиња!
« Одговори #210 на: 04 Април 2012, 15:20:38 pm »
А бе на следен собир со омладина, шо посебен собир карклаб омладина... :) Ќе им џитнеме 2-3 мајки да ги радуваат децава, и готово... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #211 на: 04 Април 2012, 15:23:38 pm »
А нас да не радуваат?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #212 на: 04 Април 2012, 15:58:22 pm »
Ако сакаш нас да не` радуваат, не ги викај мајките :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #213 на: 02 Мај 2012, 09:54:29 am »
Абе како вчера да беше кога беше бебе..... Ја остарен ли сум до толку?

« Последно менување: 02 Мај 2012, 10:06:11 am Falanga »

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #214 на: 02 Мај 2012, 09:56:34 am »
Ова е мома цела, не е бебе! :) Пу пу машала! Се у очи и` се глеа дека е иден клабер! :)

П.С. А темава да ја прекрстиме во CARClub подмладок? :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #215 на: 02 Мај 2012, 10:06:43 am »
Па не ти е лош предлогот. Ова моево на 18 месеци веќе знае која кола е негова....

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #216 на: 02 Мај 2012, 11:00:19 am »
Пупу машала, на една друга слика што ја видов беше многу помала :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
« Одговори #217 на: 02 Мај 2012, 11:08:47 am »
Пу пу, нека ти е жива и здрава, права дама ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #218 на: 02 Мај 2012, 11:42:35 am »
Мажи Марјан... Абе растат децава ко луди.
Кога ја сликав фоткава, јас спиев, се превртувам и осеќам камерата ми мава во глава. Она станала, ја нашла камерата, ја донела и ме буди и ми вика АЈДЕ! Ајде и велам Куца-мацо да те сликам. И седи мирна знае дека ја сликам. Инаце овде м иизгледа малце како повозрасна, некаде две полни години до две ипол, иначе има година и 8 месеци.

Вчера ми заспа во раце низ парк и ми се излигавила на маицата а ја не осеќам. И се разбуди едно време и ми вика: Беља!
Шо бе злато, каква беља и викам? И ми покажува со прст кај што ми се излигавила на маицат. Абе неверојатно нешто се децава...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #219 на: 02 Мај 2012, 12:06:53 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
spomeni spomeni ...  ;)

Отсутен marjanot

• Легенда
  • 430i
« Одговори #220 на: 02 Мај 2012, 12:15:13 pm »
@Falanga Додека да трепнеш пораснале, затоа и сакам сето слободно време на нив да се посветам. Пошто времето ќе си помине, они ќе си пораснат, ќе си имаат други приоритети, а детството е едно. Чаки мој 3 години и 4 месеци направи, ко вчера да го шетав во раце низ парк. Некни му викам ај да се бањаме, он ми вика тато ние имаме туш, ќе се тушираме нема да се бањаме :). Почиња полека и пенали да ми мава, му фаќа кликерот, а ќе речеш детенце :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
« Одговори #221 на: 02 Мај 2012, 12:26:51 pm »
а бе кога ве читам вака, ке ме натерате и ја едно да си чувам по млади години ...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #222 на: 02 Мај 2012, 12:30:01 pm »
Ако не мора да се жениш - да си чуваш! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #223 на: 02 Мај 2012, 12:39:30 pm »
Тоа мене ме фрустрира. Знам дека децава растат многу брзо и дека детството еднаш се случува и проаѓа а сепак се помалку и помалку време останува за нив. Веќе си се лутам себе си, што времето го поминувам во работа наместо во кулирање и играње. Ама пак ако не работам пари од каде? Сака на шетање во природа, сака играчки, јадење-пиење, облекување, утре ќе сака на англиски да оди, компјутери да учи (ајде за ова ќе заштедиме), на пливање ќе сака да оди, технологија ќе сака, кола ќе сака... крај нема.

Томи, не знам што да те советувам друже. Ако си направиш дете си постигнал 90% од целта во животот, кеифот си го направил, родителите си ги задоволил. Ама после нема веќе играчки, ова-она. После тоа ако си го направил живееш за него. Се друго ти е секундарен приоритет, а децава знаат да бидат захтевни. Еве јас на пример не сум отишол на терен со астрономите преку две години (освен тогаш кога бевме за метеорите и тоа отидов сам). Графичка не сум сменил две години, а што ќе мењам кога џабе ќе биде...

Отсутен marjanot

• Легенда
  • 430i
« Одговори #224 на: 02 Мај 2012, 12:58:18 pm »
Само нека се живи и здрави, има за кого да работиме ;)