Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас од Лав Комерц не без задоволен од услугата, а ни изборот не беше нешто нај (пред ~3 години, можда се сменило нешто у меѓувреме). Али можам да ги препорачам Лесна, земав Таркет од таму дури пуштија и нешто попуст самите без да се натегам. Тера неколку години без мука со 3 големи кучиња по дома. https://www.facebook.com/LesnadooelSkopje/
Вие плочкарите како у Немачка ги плаќате 😁.Јас мајстор за плочки платив 5€ и тоа стварно профи ми ги направи.Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 04 Февруари 2020, 18:33:58 pmВие плочкарите како у Немачка ги плаќате 😁.Јас мајстор за плочки платив 5€ и тоа стварно профи ми ги направи.Sent from my BLN-L21 using TapatalkБрат, у Скопје за пет еура на телефон не ти одговараат... Каде го најде, пиши тука број сите да го внесеме во систем одма
Фала на споделени искуства. По се изгледа ќе се иде на ламинат, со 8ца изолација од доле. Само да е провери дали е рамна површината.Гледав во QuickStep за ламинат, кај стадион што беа (сега се кај Броз).