Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: darko mk5 на 18 Февруари 2018, 21:02:55 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: darko mk5 на 19 Февруари 2018, 11:45:14 amЦитат: Deni на 19 Февруари 2018, 11:25:02 amНајвеќе го буни народот тој пакетот со сечени браници ем трак ем филд.Da.. lici kako prevrtena kalibra Мене ми личи на форестер.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Deni на 19 Февруари 2018, 11:25:02 amНајвеќе го буни народот тој пакетот со сечени браници ем трак ем филд.Da.. lici kako prevrtena kalibra
Највеќе го буни народот тој пакетот со сечени браници ем трак ем филд.
Интересно, го имаш постариот мотор (CBBB)
Proizvedeno e 2009 i kupeno u svicarska so naznaka Track and Field odnosno razlikata e samo vo predniot branik koj e malku zakosen vo odnos na shminkerajskiot Tiguan.
Зашто е чудна муцката напред на Тигуанов?Некако изгледа поразличен од другиве Тигуани што сум ги видел. Посебна серија е ова некоја или од чуден агол е сликан?Топ си е колата, да не ме сватиш погрешно, немам намера да и барам маани.