Автор Тема: Нов автомобил до 18000 Еур, дизел, компакт класа  (Прочитано 64497 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
Одг: Нов автомобил до 18000 Еур, дизел, компакт класа
« Одговори #285 на: 20 Ноември 2017, 15:45:05 pm »
ако бе не се нервирај, шо ако вика некој дека е грдо. мене ми е грдо и внатре и надвор..

ако од јапанац шо е досадно во колата ке се усмртиш ова внатре шо е интересно па па па... да нема кај да се изнагледаш секое влагање се изненадуваш

Гледам по аватарот дека веќе си се пензионирал, затоа барем остави не нас другите што се чувствуваме млади и да се порадуваме на кактусот и на коли како него (Џук, мини купер).

да така е, иначе можев Порше да купам за тие пари или М3ка па да се осекам млад како тебе, стварно незнам кај гледав ми се лизна, јебига.

Ти штом на Juke се радуваш....незнам како воопшто ти влегува минито да го ставаш во слична категорија

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #286 на: 20 Ноември 2017, 16:35:07 pm »
ако бе не се нервирај, шо ако вика некој дека е грдо. мене ми е грдо и внатре и надвор..
Така некако. Да, кул ама грдо.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #287 на: 21 Ноември 2017, 22:29:21 pm »
Да бидеме искрени сега, Citroen C4 Cactus е многу, многу, многу, многу, многу, многу, многу, неизмерно многу поинтересен од Toyota Yaris, да речеме.

Yaris:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Cactus:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Правац у легенде! :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1131
« Одговори #288 на: 22 Ноември 2017, 09:24:05 am »
Падна изборот, машина за перење, ова де TOYOTA Corolla 1.4 d4d, акцискиот пакет. Црна. Night sky black.  6 брзини, само што е со 90кс. Ама ајде ќе видиме како ќе се понаша. До средина на декември треба да е во мој раце.  Со тоа што оваа оди кај мене, киата кај сопругата, најверојатно од на пролет со плин од плимонт.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #289 на: 22 Ноември 2017, 09:43:44 am »
амо што е со 90кс. Ама ајде ќе видиме како ќе се понаша.
Прво ќе ти биде споричка малце (не многу), после ќе се тешиш ;)
Шала малце :)  Со здравје да си ја возите, и многу безгрижни километри!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен stefanel984

• Редовен
« Одговори #290 на: 22 Ноември 2017, 09:48:57 am »

Сакав алфа, ама не беше моментот сега :(. една џулија, црвена.:)

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #291 на: 22 Ноември 2017, 09:51:51 am »
Najveke ke se tesis na registracija I zelen karton :)
Top e. 90ks dizel ne e voopsto loso. Na forumov sto site se palat na 150+ks e druga stvar, forumski muabeti.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #292 на: 22 Ноември 2017, 09:56:11 am »
Не е лоша, јас ја видов во салон прошла недела. Има добри измени од претходната пред фејслифт што ни беше на тест. А и убаво што е со 6 брзини зошто порасецкан менуваш повеќе му одговара но овој мотор.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #293 на: 22 Ноември 2017, 10:13:22 am »
Падна изборот, машина за перење, ова де TOYOTA Corolla 1.4 d4d, акцискиот пакет. Црна. Night sky black.  6 брзини, само што е со 90кс. Ама ајде ќе видиме како ќе се понаша. До средина на декември треба да е во мој раце.  Со тоа што оваа оди кај мене, киата кај сопругата, најверојатно од на пролет со плин од плимонт.

Terra ili Luna zede?? Inace 90ks na toj motor i taa kola se poveke od odlicni. Ne lici Corrola da ima mnogu konji. Se znae za sto e namenata.

Отсутен stefanel984

• Редовен
« Одговори #294 на: 22 Ноември 2017, 10:19:11 am »
Terra...Да тоа е намената до Солун, Банско, Белград, Охрид, Скопје, Битола....за подалечни дестинанци користам авион.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #295 на: 22 Ноември 2017, 10:22:22 am »
супер, со здравје да си ја возиш. фино количе.

знаеш сеа како иде, бандафче, ремапче спуштање :D

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #296 на: 22 Ноември 2017, 11:05:15 am »
So zdravje da se vozi :) i eve ti pisale pogore знаеш сеа како иде, бандафче, ремапче спуштање - i nekoj spojler i fake exhaust :D

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #297 на: 22 Ноември 2017, 12:40:25 pm »

Со среќа нека е. Топ мотор, докажан, и троши ко упаљач. За нормална вожња е топ. Што е најважно луѓето од Тојота Автоцентар многу го поштоваат баш овој мотор. Одличен избор.

Отсутен Goran

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
« Одговори #298 на: 22 Ноември 2017, 12:49:38 pm »
кога сме кај королата. Ме интересира зошто аурисот го викаат корола низ светов а овој нашиот модел го нема на продажба како понуда?
пример:https://www.toyota.co.uk/index.json

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #299 на: 22 Ноември 2017, 13:24:42 pm »
Za bilo sto mozes na internet da citnes. Toyota corolla se prodava niz cel svet I razlicen e modelot za Japan, za Amerika, za Evropa. Vo Japan na primer imas modeli na koli sto gi nema na drugi mesta niz svetot (Japanci se vanzemaljci).
Konkretniov model na primerot sto go davas, UK, voopsto ne se nudi za prodazba. Valjda posto Toyota UK si procenila deka nema dovolno kupci na nivniot pazar za ovoj model, koj btw se proizveduva vo Turcija vo ovaa izvedba za Evropskite pazari.
ај испи ги таблетите за денес, и логирај се пак...
Logiran  ;D