Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
hahah tokmak e rabotava // koa vlecam pojako so se guica se vlece dzabe ..dajte nekoj klip da vidam sto kako ako znaete
sto prai e toa WD?.....
Цитат: Antonio на 02 Јули 2012, 18:50:40 pmsto prai e toa WD?.....Toa navleguva vo rgata i podmackuva
Цитат: stig на 15 Мај 2012, 16:19:09 pmНа бравата имаеден мал прекинувач кој им е мана на сите и се расипува не може никаде да го најдеш да го купиш освен од ebay има едни слични на нив по продавнициве за електроника мада тие немаат заштита од вода за кратко време се расипуваат од водата.aj ke probam vikendov.......znam deka im e mana...ja mislev deka samo kaj mene se zafrknuva no sum videl polno golfoci pasati niz gradov so ne im svetat sijalickite
На бравата имаеден мал прекинувач кој им е мана на сите и се расипува не може никаде да го најдеш да го купиш освен од ebay има едни слични на нив по продавнициве за електроника мада тие немаат заштита од вода за кратко време се расипуваат од водата.
Цитат: 2fast4you на 02 Јули 2012, 18:58:07 pmЦитат: Antonio на 02 Јули 2012, 18:50:40 pmsto prai e toa WD?.....Toa navleguva vo rgata i podmackuva ccc kolku sum lud namesto pari ja prai sum pishal ...se izvinuvam