Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: stig на 15 Мај 2012, 16:19:09 pmНа бравата имаеден мал прекинувач кој им е мана на сите и се расипува не може никаде да го најдеш да го купиш освен од ebay има едни слични на нив по продавнициве за електроника мада тие немаат заштита од вода за кратко време се расипуваат од водата.aj ke probam vikendov.......znam deka im e mana...ja mislev deka samo kaj mene se zafrknuva no sum videl polno golfoci pasati niz gradov so ne im svetat sijalickite
На бравата имаеден мал прекинувач кој им е мана на сите и се расипува не може никаде да го најдеш да го купиш освен од ebay има едни слични на нив по продавнициве за електроника мада тие немаат заштита од вода за кратко време се расипуваат од водата.
Цитат: Antonio на 15 Мај 2012, 16:25:50 pmЦитат: stig на 15 Мај 2012, 16:19:09 pmНа бравата имаеден мал прекинувач кој им е мана на сите и се расипува не може никаде да го најдеш да го купиш освен од ebay има едни слични на нив по продавнициве за електроника мада тие немаат заштита од вода за кратко време се расипуваат од водата.aj ke probam vikendov.......znam deka im e mana...ja mislev deka samo kaj mene se zafrknuva no sum videl polno golfoci pasati niz gradov so ne im svetat sijalickiteKupi si nova vrata heheheheh
roki javi se kaj google on ke ti ja sredi i mojata kenjase i ja naprai dok si reko keks
НЕМА прекинувачи посебно, само цела брава која ако не ме лажи сеќавањето беше околу 40-50 000 денари.
ne mi imash pisano...Цитат: stig на 17 Мај 2012, 21:38:23 pmНЕМА прекинувачи посебно, само цела брава која ако не ме лажи сеќавањето беше околу 40-50 000 денари.