Од секогаш сум се борел за најдоброто за CarClub и стојам зад ова што ке го кажам....и на собирите на веро имам слушано многу плукање по членовите на овој форум и клуб и секогаш сум го бранел и понатаму ке го правам тоа.....
Ова е клуб кој што има ред и култура.Како прво ке почнеме од најглавното....се пишува на КИРИЛИЦА како што треба.Само од овој факт тргнете и другото натаму нетреба да се дискутира....
А и многу ми е мило што повекето имаат разбирање кон мене и јасно им е дека на собири пред се треба да се оди заради дружба забава и запознавање на истомисленици а не како што поголемиот дел од ``т(д)ркачите по FB каде што гланва цел им е пехар...
Секаде каде што сум бил по собири и изложби не сум го пријавувал својот автомобил туку само така е оставен да гледање .....
Али тоа е ...колку и да се докажуваш со некои луге неможеш бидејки тоа селското им е во генот и им тече низ крвта и неможеш да го искорениш.
Do godina 400 denari za ucestvo ke si plati toj sto saka da ucestvuva na souto i pred da plati da dobie od organizatorot pravo deka negovata kola e dostojna za toa sou i za taa klasa vo koja e prijaven !
Ne veruvam deka poveke od 10 koli po klasa ke se prijavat .... no ako taka treba bar ke gledame sou
Da ima strucna komisija koja ke ima dovolno vreme sekoja od prijavenite koli ubavo da ja razgleda i boduva !
A so parite sto ke se zemat od naplata za ucestvo prvite trojca najdobri vo sekoja klasa ke dobijat vrednosni nagradi !!! .
A za site ostanati koj nejkat da platat a sakat da ucestvuvat odnosno prisustvuvaat a nivnata kola ne prilega na nituedna klasa, i taka e ogromen terminalot na 50-tina metri podole neka se desava istoto sto se desavase i ovaa godina odnosno neka bidat site na kup pa ete im i druzba voedno i prekrasen nastan so prekrasni avtomobili koj ke se naprevaruvaat za 1,2,3 mesto ! ! ! se taak lesno moze da se resi i organizira
i da bide prilicno ubavo i uredno !