Razlika 6000 denari na edna guma ili na site
hahahahahaah
како можи да е разликата на една гума??? Оди таму пишувај домашно математика, ќе ти се најде.
Да знаеш другар дека може, многу се скапи гумите со овие пропорции па така и разликите се големи.
Epten dobro legnal bandasot.
Kazi mi koja cena gi zema gumite? I koja dimenzija se?
Vikas so 45ki sekoja dupka se oseka a?
Edvaj cekam da se vratam i montiram, koga gledam kaj tebe ligi mi tecat.
Na 12ti doagam na pladne i vednas utredenta pravec Tuning centar po bandasi i po gumi neznam kade, stariov mi najde dve ceni na komplet od Hanckook so 6000 den. razlika vo cena.
Вака не дека дупките се осеќаат, не затоа што е 45 или 17 туку затоа што е 215 и ме носи воланот пошто секоја нерамнина ја осеќа, првин мислев ека нешто не е во ред но кога искочив на прав пут пушка волан стои не мрда. Гумите не ги платив, овие гуми брат ми ги има возено, немаат многу километри ама стари се неколку години. Тоа го направив од една причина, затоа што како нај евтини гуми ми беа понудени тигар за 8000 и нешто од гума, и само тие можев да ги земам ако отидев погоре ќе излезев одпланираното а веќе за бандажите ми го накршија, а тоа не ми е стилот, не сум попустлив толку, ама ете беља ми се покажа на едната гума па многу скоро ќе се става гуми 4 нови гланц, иначе за мене гума не е гума ако не е мишелин, јас несакам ни нокиан ни ериксон ни хотел континентал, за мене само мишелин постои.