Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Топ е, сега и ќе идам до афтопат да стиснам малце да видам дали се е во ред. ЕЈ другар гледав за бандажи што ме праша, цените се исти како кај нас па може и поскапи.
Истерај 20-тина километри низ град пред да се опружиш на автопат со новите бандаши, да легнат убаво гумите.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Лепота. Перфектен бандаш.Понатаму спушти ја сантим два и ќе биде РЕМЕК ДЕЛО.
Испод 3 cm, бадијала ќе ја спушташ
Цитат: chlink на 06 Април 2011, 11:15:00 amТоп е, сега и ќе идам до афтопат да стиснам малце да видам дали се е во ред. ЕЈ другар гледав за бандажи што ме праша, цените се исти како кај нас па може и поскапи.Ааааааа фала, си реков ме заборави Фала на инфо, добро е да се знае тоа.
Лека полека рики, ако е за тоа и јас знам да и го најдам крајот. Ќе дојдам до кај тебе ќе и сецнеме едно пола кругче и завршена работа
Другар немој плави... не не ... ПЛАВИ НЕ, шутка фест не ја прави колата те молам...САМО, БЕЛИ... НЕОНСКО БЕЛО...
Razlika 6000 denari na edna guma ili na site