Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас имам две диоди за позиција што се прекрасни според мене. Ама малку се долги и неможе да се пикнат во фарот кај мене. Односно неможам да ги донесам до лежиштето. Штета. Со 13 диоди се и светат фантастично. Ги упалив без да ги ставам и се за мерак. Ама тоа е. Ќе мора да земам помали (со 9 диоди) за кај мене. Сакаш да ги пробаш, комши?
Цитат: Deni на 10 Април 2011, 12:13:10 pmЈас имам две диоди за позиција што се прекрасни според мене. Ама малку се долги и неможе да се пикнат во фарот кај мене. Односно неможам да ги донесам до лежиштето. Штета. Со 13 диоди се и светат фантастично. Ги упалив без да ги ставам и се за мерак. Ама тоа е. Ќе мора да земам помали (со 9 диоди) за кај мене. Сакаш да ги пробаш, комши?Дени ги имаш уште овад еи ти ги купам или барем да пробам дали ќе фатат кај мене пред да ги купам, да не ми појави дефект. Зборам за светлата за таблиците, они ми се со убодни фасонки.