Автор Тема: Трагикомични огласи на половни возила  (Прочитано 305255 пати)

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6167
Одг: Трагикомични огласи на половни возила
« Одговори #1350 на: 14 Март 2023, 19:31:13 pm »

Пиши еден машки пост, со образложение, да те разбереме.

Вака, треба да го бараме Фројд да разглаба писателот шо сака да каже.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
« Одговори #1351 на: 14 Март 2023, 19:35:19 pm »
Ти не разбираш не глуми дека сите не разбираат.

Искоментирај им сега на Мапјан и спенсер или срам ти е и на нив да им се закачиш ко пијавица? :D

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1352 на: 14 Март 2023, 19:38:21 pm »
Да не те вреѓам понатаму, ептен веќе незгодно ми е, само ќе ти посочам...

Темава се вика "ТРАГИКОМИЧНИ огласи на половни возила".

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6787
  • Бенве сие бенве
« Одговори #1353 на: 14 Март 2023, 19:39:48 pm »
Де бе дарт дааебам, шо да му е срам, астрата на Дизел вреди може и 5, но овој калем во никој случај 2500, тоа беше коментарот. Сите ние мислиме дека нашите работи вредат многу повеќе од туѓите но треба и да сме малку реални. Сменет мотор, сомнителни ербези итн итн. тоа не вреди, кај дизел колата се пере почесто отколку некој што се бања, сервисирана под поропишан интервал, понова година е и има возење и живот во неа. Исто како што ајфонот кој секогаш работи перфектно како на денот кога е купен, а тебе ти вреди третина од цената на нов како скапаниот кинез шаоми

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1354 на: 14 Март 2023, 19:40:47 pm »
Се губи дечкото, јас друго објаснување немам.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #1355 на: 14 Март 2023, 19:44:35 pm »
Да не те вреѓам понатаму, ептен веќе незгодно ми е, само ќе ти посочам...

Темава се вика "ТРАГИКОМИЧНИ огласи на половни возила".

Работата е што ти ме вреѓаш мене, а не тоа што го кажувам и мислиш дека нешто постигнуваш освен својата култура што си ја покажуваш.

Ако ти се дискутира за тоа што го пишувам слободно, ама со вреѓање ништо не постигнуваш, нит па мене нешто ми значат твоите навреди.

Де бе дарт дааебам, шо да му е срам, астрата на Дизел вреди може и 5, но овој калем во никој случај 2500, тоа беше коментарот. Сите ние мислиме дека нашите работи вредат многу повеќе од туѓите но треба и да сме малку реални. Сменет мотор, сомнителни ербези итн итн. тоа не вреди, кај дизел колата се пере почесто отколку некој што се бања, сервисирана под поропишан интервал, понова година е и има возење и живот во неа. Исто како што ајфонот кој секогаш работи перфектно како на денот кога е купен, а тебе ти вреди третина од цената на нов како скапаниот кинез шаоми

Не ја коментирам јас цената, дизел го тагнав пошто ме спама низ сите теми дека сум пишал за неколку рандом коли дека не вределе. Го цитирав тука да си има занимација со коментарите од тебе и спенсер пошто гледам има многу слободно време. Ама изгледа вас нешто не сака да ве вреѓа без потреба, иако во другата тема индиректно ги извреѓа сите на форумов од Велес :)

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1356 на: 14 Март 2023, 19:49:24 pm »
А бе ти не знаеш што зборуваш, дефинитивно.

Нит те знам, нит те познавам. Те вреѓам врз основа на тоа што го кажуваш, ебате, не ти викам дека имаш голем нос или големи уши.

Точно тоа го дискутирам - немаше што, се фати за цена пишана во ТРАГИКОМИЧНИ огласи. Луд си. До таму оди потребата да коментираш за цена на сè и сешто? Дури и во трагикомични? Дури?

Сум ги извреѓал сите од Велес...? Бог да чува, па јас сум пола велешанец и сопругата ми е од Велес. Имам право да ги вреѓам. :P

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #1357 на: 14 Март 2023, 19:51:59 pm »

Нит те знам, нит се познавам. Те вреѓам врз основа на тоа што го кажуваш, ебате, не ти викам дека имаш голем нос или големи уши.

Точно тоа го дискутирам - немаше што, се фати за цена пишана во ТРАГИКОМИЧНИ огласи. Луд си. До таму оди потребата да коментираш за цена на сè и сешто? Дури и во трагикомични? Дури?

Сум ги извреѓал сите од Велес...? Бог да чува, па јас сум пола велешанец и сопругата ми е од Велес. Имам право да ги вреѓам. :P

Не сум се фатил за цена, дури и ти објаснив да сфатиш зошто си тагнат и пак не сфаќаш.

Тоа од каде си не менува дали можеш да вреѓаш луѓе по потекло, а чим и жената/потеклото вака си ги вреѓаш се ми е јасно.

Со ад хоминем напади ништо не се постигнува, ама не ни очекувам ништо повеќе со оглед на тоа како разговараш и кои се твоите ставови. :)

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5956
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #1358 на: 14 Март 2023, 19:55:49 pm »
Кај се вратив на ова форумов, мислев ај нешто се сменило, ама ај терајте си, ни се знајте ни се познавате, се "испоколивте"..
Како прво никој не ја спомна астрата од Дизел, ниту пак имам некоја замерка за неговата астра.
Како второ јас ја споредив цената од вектрата со цената на вектри кои се во возна состојба.
-Ни некого сум навредил, па да ми се мешате во астрата со "сомнителни ербези", кај сакаш че ја носиме, не по овластени не по експерти за опели како Маршер, Џомеро од Прилеп и така натаму и че ви докажам дека на астрата е до точка сѐ сменето, а посебно ербезите се купени нови од ДЕ.
Позз.
Едит:
Да надополнам дека има најскапи кочници од АТЕ, најскапо масло 10W40 и се вози 5500км годишно и се сервисира на толку.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6787
  • Бенве сие бенве
« Одговори #1359 на: 14 Март 2023, 19:58:09 pm »
Седи бе, не се лути одма и ти, супер е астрата, ќе даеш да ја изурламе до црвено на некој собир

Отсутен Diesel

• Сениор
« Одговори #1360 на: 14 Март 2023, 19:58:59 pm »

Нит те знам, нит се познавам. Те вреѓам врз основа на тоа што го кажуваш, ебате, не ти викам дека имаш голем нос или големи уши.

Не сум се фатил за цена, дури и ти објаснив да сфатиш зошто си тагнат и пак не сфаќаш.

Тоа од каде си не менува дали можеш да вреѓаш луѓе по потекло, а чим и жената/потеклото вака си ги вреѓаш се ми е јасно.

Со ад хоминем напади ништо не се постигнува, ама не ни очекувам ништо повеќе со оглед на тоа како разговараш и кои се твоите ставови. :)

Искрено, немам поима кои се цените на половните возила, нит па ме интересира во моментов. Можам да кажам цена само за моите возила.

Спротивно на тоа, ти само за твоите немаш кажано цена, за сите други - да. И СЕКОГАШ, ЗНАЧИ СЕКОГАШ туѓото е скапо, а не вреди, по тебе.

Тагнат сум за нешто што не го дискутирам воопшто? Речиси никогаш не сум коментирал цена на половно возило, освен ако не е стварно трагикомична. За разлика од тебе, ти и трагикомичните сериозно ги коментираш.

Ад хоминем напади? Сега се уверив дека СТВАРНО БЛАДАШ, не си при себе. Ништо не ти е јасно тебе, батице.

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5956
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #1361 на: 14 Март 2023, 20:01:45 pm »
Седи бе, не се лути одма и ти, супер е астрата, ќе даеш да ја изурламе до црвено на некој собир
Јас така го сфатив твоето мислење, можда грешно сум сфатил, нмвз.
А за урлањево тешко, јас ја немам изурлано доволно 😂
Доста влог, малку возење, урлана еднаш на 3 месеци   ;)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14048
« Одговори #1362 на: 15 Март 2023, 10:55:49 am »
Детска градинка.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43786
  • Il Moderatore
« Одговори #1363 на: 15 Март 2023, 14:33:56 pm »

Што е нмвз?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 451
  • The best or nothing.
« Одговори #1364 на: 15 Март 2023, 14:45:32 pm »

Што е нмвз?

Нема везе, или по нашки, нема врЗка.