Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: loopz на 07 Февруари 2023, 18:34:01 pmМече, знаеш дека те поштуем, ама и јас сум за сите да возиме вагини.Секој ден различни.Еден ден Клио еден, еден ден Твинго итн Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Мече, знаеш дека те поштуем, ама и јас сум за сите да возиме вагини.Секој ден различни.
Цитат: Carpathian Lord на 08 Февруари 2023, 12:30:20 pmBMW-то ми е со МК таблица, ќе пробам со лепенка од Даре дали ќе поминам.Согласно Законот за возила, доколку возилото е во сообраќај со поинакви регистарски таблици од пропишаните предвидена е глоба во износ од 100 евра во денарска противвредност.
BMW-то ми е со МК таблица, ќе пробам со лепенка од Даре дали ќе поминам.
Цитат: ARCHER на 08 Февруари 2023, 18:19:40 pmЦитат: Carpathian Lord на 08 Февруари 2023, 12:30:20 pmBMW-то ми е со МК таблица, ќе пробам со лепенка од Даре дали ќе поминам.Согласно Законот за возила, доколку возилото е во сообраќај со поинакви регистарски таблици од пропишаните предвидена е глоба во износ од 100 евра во денарска противвредност.Од кога почнува ова да важи?Убаво си кажа Лордот, само БГ таблици, па нека те казни, па после по весници како се шири омраза кон БГ државјаните, како се присилуваат да се пишат македонци.....
Цитат: ARCHER на 08 Февруари 2023, 18:19:40 pmЦитат: Carpathian Lord на 08 Февруари 2023, 12:30:20 pmBMW-то ми е со МК таблица, ќе пробам со лепенка од Даре дали ќе поминам.Согласно Законот за возила, доколку возилото е во сообраќај со поинакви регистарски таблици од пропишаните предвидена е глоба во износ од 100 евра во денарска противвредност.А товарните возила што возат меѓународно, таблицата е сврзана со милион документи лиценци картички апарати за патарина... поарно 100€ однего голгота промена на се' тоа.