Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Од она што ми га кажа сервисерот, дури и не го разбрав, мора да кажам, мора да сменам некоја брава напред кај хауба, околу 3 000 денари е, која не му дава на сензорот да регистрира дека има доволно масло во моторот ... (вака рече ако добро сум запомнил, ако не, лупам глупости)Ми рекоа дека не е НИШТО СТРАШНО, и ме охрабрија да си го возам нормално, ја со шлеп го донесов, не сакав ништо да ризикувам, и ми вика тој, без гајле ... на 1-ви си имам закажано редовен сервис, и тогаш ке ми ја сменат, а во меѓувреме компјутерски ја отстранија грешката ... Нема што да кријам, 200 ја возев навака, не мрдна колата ... се заради некоја глупава брава ...Сега бугар кога ке прочита, ке рече, ете, ви викам ја, Корса со најпроста технолигија
ako ne ti raboti senzorot na haubata...nonstop ke ti sviri vnatre kilometrazata i na bordot ke ti pokazuva deka e otvorena...edinstveno da ne e skrsen pa da se zaglavil vo zatvorena pozicija