Na ovaa data pred tocno 10 godini Lancerot go kupivme kako prva zaednicka investicija so togasnata mi devojka sega sopruga, i site bukvalno site rodnini i prijateli ni ja osporuvaa odlukata, pa kako mozes na 25god nova kola da zemes, ne ste zemeni itn.
Fast forward 10 god i 97k kilometri izminati izleze deka e odlicna investicija osobeno zaradi faktot sto moze da se kaze deka se pogodi i verno ne sluzi site ovie godini i bezgrizno ne ima odneseno najdaleku do Versaj Francija.
So nas gi ima spodeleno site najubavi momenti kako nasata svadba kade bese glavno vozilo
raganjeto na mojot sin i uste mnogu izvozeni nevesti
kako i eurotripovi i odmori nekolku ergenski
, i moze da se kaze deka e veke kako clen na semejstvoto.
Uste e so fabrickiot akumulator, fabricki plocki i diskovi, necepnata prednica, samo smenet PK kais, svekici, antifriz i termostat zs pustase antifriz od nego.
Cistena klapna i edna dizna, drugo se e redoven servis i toj golem servis so svekici i PK kais.
Od 2014ta ili 28k km e na plin i si tera super, od togas i xenonot e staven i si tera bez pregoreni sijalici, fabrickite se uste vo ispravna sostojba, od elektrika samo 2 pozicii zadni smeneti do sega
.
Nadgraden ovie 10 godini so felni, folii, izduvce, i najnovo Mulgimedia od Dog Security, kroven kufer.
I posle 10 godini cuvstvuvam sigurnost da trgnam bilo kade na pat so nego.
Za prodavanje ne smee da se spomne po doma a i dodusa ne bi go daval tuku bi go ostavil na zena mi da go vozi.
Se nadevam deka uste mnogu ke se druzime i ke spodeluvame ubavi momenti so nego.