Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дај слика да те видиме и ќе ти кажеме кој мењач би ти одговарал.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Цитат: zeroSignal на 29 Јули 2017, 11:02:48 amОвој е тој со дизните што не ти се даваат пари да ги смениш?Da da toj e pali na guranje ,a go prodavam 2 700e.Sto znaes moze nekoj nema da primeti,a?
Овој е тој со дизните што не ти се даваат пари да ги смениш?
Цитат: Molec на 07 Август 2017, 09:22:34 amРедовно се молиме со ликови у лева лента да се тргнат, жмигавец, абленд, свирка...не не, моја си е лентата, не се тргам.Јас со другар ми у хрватска, он вози ја спијам, после пола саат станувам гледам позади еден свири, пцуе, не поминува, пак пцуе....Викам што е работата?!? - Абе си возам јас по лева лента овој будалиов ми аблендува цело времеИ колку време така?- Па што знам едно 10-15 минути !!!!Му викам тргај се будало една па нели ти беше јасно дека треба да се помериш у другава лента?- Абе така лево - десно не е сигурно да се вози цело време !!?*%??Е така да изгледа размишљаат и останативе што не се тргаат.
Редовно се молиме со ликови у лева лента да се тргнат, жмигавец, абленд, свирка...не не, моја си е лентата, не се тргам.
Да се одземе возачката на другарот на AUUU. Не ми требаат вакви луѓе по патиштава.
Не возев јас бе, јас само спиев !
Процедурата е следна, го фрлаш IPHONE-от, одиш купуваш Самсунг.п.с Сам ќе се банирам.
Како одприлика би се одвивал утрешниот настан. Мое лично видување.1. @Simo - Carrier159 нема да додржи да вози 120 на саат. Ќе ја збрише накај Тетова и ќе се врати дур последниот да стигне.2. @osmica8 ќе дојде ако успее да ја запали алфата сабајле.3. И Жаре ќе дојде на покана од @zeroSignal (види точки 1 и 2).4. @Prcot сакаше да дојде но се откажа откако Миле му вети дека ќе му го даде геврекот.5. @Tischläufer веќе е почнат со подготовки. Комшиите кажуваат дека извадил све од кола, од седишта до патосници чак и навлаките им ги извадил. Боже сачувај. Горивото секако му е на резерва. Се збори дека нема ни да доручкува утре за да биде полесен. Боже сачувај.6. @Dimac ќе дојде заедно со @SaleSk но не толку заради мерењето туку ради дружењето со Сале. У задње време поминуваат доста време заедно дури и се збори дека користеле мед, но тоа не е моја работа.7. Среќа @marjanot што нема да дојде, ниту тој ќе издржеше ко Симо ниту пак на крајот ќе има дискусии во врска со темата. Сите ќе се ѕвереа во убавицата му. 8. @Deni како по обичај ќе се шлепа со класниот.9. @achtung спрема некоја диверзија за која ќе ги обвини овие од СДС. Пазете на излезите кон Север и Центар.10. Би дошол и јас ама мојата косиљиц не крева 120.Одлична идеја на Зеро и се надевам се ќе помине во најдобар ред а воедно и честики до Милентие за победата а на Прчот наздравје ѓеврече.Поздрав до сите други учесници кои не ги спомнав.П.С @LosiPatista има закупено соба со поглед на аутобан во Белви.
Цитат: zeroSignal на 21 Август 2017, 16:40:19 pmАј, да улетам и ја у муабетов..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Angela Kutscher, Miss GTI 2012. Ко Arteon е во фацана.
Ај, да улетам и ја у муабетов..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Angela Kutscher, Miss GTI 2012.
...макар што јас со сите досегашни пакети се утепав од дупење Единствен кризен период во кој не се утепав јас од дупење беше додека ја имав Алфата GTV бидејќи таа ме искина од дупење мене
Јас ја читам темава... си викам некој плински систем Salbo Prima Gas
Decki, kade tocno se naogja servisot za VW kaj benzinskata Top Trejd vo Zlokukjani? Ako moze nekoj fiksen broj da pise.Fala
42.014260, 21.395509
Што фиксен ќе беше
Штета што има aјвар на шалтабла
Експерти сте за трошење туѓи пари.