Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Функционираше како заедница и оние во кои таа заедница инвестираше највеќе рекоа абе знаеш ние несакаме веќе заедница. Ќе си земеме све ова што е кај нас и ќе си одиме од заедницава. И тогаш почнаа да се тепаат луѓе и да се колат зошто ти си работел се заедно си им давал да прават фабрики и пристаништа и да развиваат економија за на сите да ни е подобро пошто нели заедница. Епа знаеш што вие тоа што сте ни дале биднало и така, наше си е. Е тогаш чичко ти милошевски вика неможе да се делите зошто тоа не е ваше туку е на сите нас. И останатото е историја.Не функционираше пред 91ва тоа беше циркуз. Функционирала до 81ва кога почнал да им расте паметот на мајмуните да ја покрадат цела федерација и да пркнат на сметка на другите од федерацијата. Можда појасно ќе ти е како од една федерација со максимална злоупотреба некои излегле победници а повеќето други максимално изиграни и опљачкани.Кога се делеа мајмуните требаше да се одделат исто како германија после ww2. Сакаш да се одделиш? До денар се да врати или ќе ве израмниме и асфалтираме и љубљана ќе стане ф1 стаза и паркинг за 2.000.000 возила. Ама тоа е инвестиција градби? Градби ли е? 80 милијарди годишно кредит ќе отплаќате кон федерацијата наредни 75 години тогаш. Или ф1 стаза ќе добие федерацијава.Тоа како работело пред 81ва и 91 не мешај. Тоа што кај нас мислиш дека се покрало овие 25 години, неможеш ни да замислиш колку илјади пати е покрадено повеќе при одделувањето на некои мајмунски неасфалтирани на време членки.Имало кој да даде јасна тешка рака и да каже како ќе биде. Кога умре тој одма им порасна паметот и се вклучија западните влијанија за да ја растурат федерацијата за да си изгубат еден противник, незнаеја дали федерацијата ќе ја наследи некој како ким јонг или афолф, се беше можно. Најсигурно беше да се расформира на најлош можен начин за сите да изгубат што е можно повеќе, за да не се спојат никогаш пак.
Абе види си слика на аватар бе, ко 13 годишен да си. Па после види си потпис на аватар, а ти возиш алфа Џабе ти зборувам јас, ти фалат 15 години живот.
Сега го читам аватаров MartinAlfista, и стварно детски ти е, за непристоен да не збораме.Јас да сум модератор ќе ти го избришам.
Dodo и тебе 15 гoдини ти избегaле oд живoтoт
Цитат: Bayern на 04 Септември 2016, 20:18:16 pmАко може некој да ми каже која разликата помеѓу опел корса 1.3 цдти и 1.7 цдтиПа разликата е 0.4 цдти.
Ако може некој да ми каже која разликата помеѓу опел корса 1.3 цдти и 1.7 цдти
кога го допрев нежно, а тој се стопи во раката