Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добар е овој лаптоп= ХП 250 Г4 ? http://amc.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=47400&i=13&l=MK&q=&SupplierArticleID=T6N64EA&Action=A
Од што е добар, даваат гратис торба, за да не се гледа
Братче и сестриче (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Деца од две сестри. Едната мажена во драчево
Цитат: velestrumf на 16 Август 2016, 22:33:00 pmБре бре, сите преку ноќ станаа аудио/видео критичари, никој не бекна за колата... Oh well...Јбг...кој што го занима.Али ако мислиш дека музиката не е битна, пробај изгледај го Гладијатор со саундтрак од Шрек.
Бре бре, сите преку ноќ станаа аудио/видео критичари, никој не бекна за колата... Oh well...
Цитат: koce1102 на 10 Август 2016, 13:01:23 pmДобар е овој лаптоп= ХП 250 Г4 ? http://amc.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=47400&i=13&l=MK&q=&SupplierArticleID=T6N64EA&Action=AЦитат: Ipkisija Meskosa на 10 Август 2016, 13:25:39 pmОд што е добар, даваат гратис торба, за да не се гледа
Цитат: Passat3B на 21 Август 2016, 23:18:58 pmАууу плаво, бљак! Енгин... Најубаво бели лед, добиваш оем изглед а не ваква шабанарија. Другар толку се разбираш, каква шабанарија бе да ја видиш во зиво има на гс да паднеш
Аууу плаво, бљак! Енгин... Најубаво бели лед, добиваш оем изглед а не ваква шабанарија.
Предвидувања?
Горе..
Доле...
Тука некаде...
Јас зато прирачници си читам... Го држам мачето над тенџере со зовриена вода и читам од прирачнико:- Ако мачето неќи да пија млеко, тогаш тоа треба да се свари.
Цитат: Passat3B на 23 Август 2016, 11:56:19 amАбе луѓето цела Југославија ја имаат прошетано во Застава, 101, Фичо и Југо... А бе прадедо ми до Солун на магаре има идено...
Абе луѓето цела Југославија ја имаат прошетано во Застава, 101, Фичо и Југо...
Спарк има повеќе место на задна клупа од 159. Иако звучи неверојатно но од искуство со двете тврдам дека е така.
Цитат: Simo - Carrier159 на 26 Август 2016, 21:04:34 pm...добро барам по клучни зборови. Кој беше клучниот збор со кој пребаруваше?
...добро барам по клучни зборови.
Како заклучи од гледање?
предните жмигавци се извадени, а задните стојат работат ама не трепкаат..