Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ц4 седан...не сум ни знаел дека постои...греота(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Исус бил Македонец и тоа ВМРО-вец. На 33 г., без работа, без пари, неженет, уште со мајка му живее, а мислел дека е Господ
Ме турија од мање, а им реков:- Не мајте по ногу, не сум јаден од сабајле, ќе припаднам...
E so da ne ne sme banana drzava
Додека сите се убедувате дека сме, ќе сме.Има една многу интересна вистина, која веројатно ниеден македонец не ја слушнал. Тоа е „ако сакаш промена, почни од себеси“.
Со здравје да се вози... Моторот ќе ти го крадам Би требало да е многу брзо, моето со 65коњи чуда прави, не па ова со 110..
Цитат: Бузуки на 10 Ноември 2015, 11:48:24 amСо здравје да се вози... Моторот ќе ти го крадам Би требало да е многу брзо, моето со 65коњи чуда прави, не па ова со 110..
Цитат: Бузуки на 10 Ноември 2015, 11:48:24 amСо здравје да се вози... Моторот ќе ти го крадам Би требало да е многу брзо, моето со 65коњи чуда прави, не па ова со 110.. Па таман е.. околу 9 секунди до 100ка, башка краток мењачот, не губи снага
Кај мене не е повеќе од 10 сек.. до 100ка тепам (и јас незнам како) астра 1.6 16в, фиеста 1.6 тдци, Тди 90кс.. е сега после 120 е друга прича
Тие знаеја дека се тркаат?
Цитат: Бузуки на 13 Ноември 2015, 00:42:37 amКај мене не е повеќе од 10 сек.. до 100ка тепам (и јас незнам како) астра 1.6 16в, фиеста 1.6 тдци, Тди 90кс.. е сега после 120 е друга прича
Ротацијата на планетата Земја уствари се дешава поради два 1.9 TDI мотори со 105 коњски сили. Толку се добри.
Цитат: achtung на 19 Ноември 2015, 13:11:18 pmНемој бе толку да сте злобни Цццц, човек позитивен што вака јавно сака да ги расположи на нет луѓето вие земавте безгрешните да го осудувате и пљукате, мајки терези сте станале сите да му ебам мајката. Слика и прилика сте на муабетот кој е безгрешен нека фрли камен па сите се залетавте да каменувате. Ми се присра од овие клошарски приказни бидете бе малку позитивни, не е добро за вас по здравјето да сте толку полни со гнев.Calm down...
Немој бе толку да сте злобни Цццц, човек позитивен што вака јавно сака да ги расположи на нет луѓето вие земавте безгрешните да го осудувате и пљукате, мајки терези сте станале сите да му ебам мајката. Слика и прилика сте на муабетот кој е безгрешен нека фрли камен па сите се залетавте да каменувате. Ми се присра од овие клошарски приказни бидете бе малку позитивни, не е добро за вас по здравјето да сте толку полни со гнев.