Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вести може да гледам и на
Или да не гледам.
Ни телевизија не гледам .
Гарант информацијата била дека кабриото нема кров
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
драчевски бидермаер(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Igor на 13 Декември 2013, 00:09:24 amМуда се битна ствар у животов, тие што ги немаат си возат драг.
Муда се битна ствар у животов, тие што ги немаат си возат драг.
Цитат: Sase_91 на 14 Декември 2013, 20:11:26 pmЦитат: Borce-Fiat на 14 Декември 2013, 19:30:25 pmЦитат: Deni на 14 Декември 2013, 11:00:29 amШто и да направиш на фацата ќе изгледа поубаво од сегашното.Подобро би било да кажеш дека тоа е твое мислење со кое што голем дел од големите умови во светот не се согласуваат со тебе.Кој се тие големи умови во светот што коментираат предници на коли ?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Borce-Fiat на 14 Декември 2013, 19:30:25 pmЦитат: Deni на 14 Декември 2013, 11:00:29 amШто и да направиш на фацата ќе изгледа поубаво од сегашното.Подобро би било да кажеш дека тоа е твое мислење со кое што голем дел од големите умови во светот не се согласуваат со тебе.Кој се тие големи умови во светот што коментираат предници на коли ?
Цитат: Deni на 14 Декември 2013, 11:00:29 amШто и да направиш на фацата ќе изгледа поубаво од сегашното.Подобро би било да кажеш дека тоа е твое мислење со кое што голем дел од големите умови во светот не се согласуваат со тебе.
Што и да направиш на фацата ќе изгледа поубаво од сегашното.
Жена ми сабајле дома дигна паника и го нема лаптопот, она прва иде на работа а ја и ќерац покасно. Мамурни ја глеаме трча лево десно бара онади, кај ми е лаптопот кај ми е лаптопот, ќерка ми и вика - мамо види у фрижидер тато таму ги чува мобилните ..Но тоа не беше врхунацот. Се јавува после пола саат, Cuore не се секирај ( ко уопште да ме заболе ) , лаптопот го најдов во Кам маркет...
People's exhibit A:Многу убаво се гледа дека пишува 233. Втората и третата бројка се идентични.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)People's exhibit B:Едно мноооогу лесно зумирање и се гледа каде е „чистено“ каде што си била стреклата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)People's exhibit C:Барем да сте се потруделе да го направите како што треба. Очигледно е дека стрелката не треба да биде така.Меѓутоа, при едноставно и грубо враќање на стрелката од каде што е „ќарена“, и оп, одма си изгледа како што треба.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)People's exhibit D:За да потврдиме дека сепак некој некого лаже, еве како треба да изгледа брзинометар на Е-класа на таа брзина.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Луѓе, немојте да лажете. Особено немојте да лажете за коли, на форум за коли, каде што луѓето колку-толку се разбираат.