Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Живееле кратко пошто ги јаделе диносауруси, лавови, тигри, мечки, колосеуми, војни и политичари. Нарочито денес.
Ја оној би го фатил и со палица би го тепал. Само по нозе.
да те поправам дека ти изгледа слабо ги пратиш работите.. не знаеш дека класниот зема голф? е он ќе си земеше м6 да не беше голфот бољи што тука не е јасно?
jas se natankav pred poskapuvanjeto, taman mi e za do ponedelnik... ne deka nesto sum karil (edno pivo), tuku ne se osekam za*ban...
Јас имав слична случка на последниот семафор во Автокоманда, помина девојката на жолто, изрипаа од едни дрва пред Лукоил како бугарски киднапери некој и не сопреа. Се покарав со нив 15мин, им кажав дека имам работено на атестирање на семафорите и знам што и како работата, и дека нема увид он од спротивна насока на какво светло сум поминал јас и одкако увиде дека на суд ќе одиме и ќе го викаме, шкртна таму нешто други и пиша казна за неносење појас демек од што бил добар опомена само да било , јас бев и против таа казна, но зошто возеше девојката оставив така.Исто најинтелегентната реченица од муабетот: "Не ми се правете многу паметни, јас сум мудар колку вас двајцата"
Аууууууу..Што не му рече "Ако си толку мудар, зошто си џандар?"... ќе си го утепал.
Само да извадат по некој од разгласите и да ги намалат за одредена доза. Колку треба да се намалат е лесно да се измери. Нема потреба од џамијата во Чаршија да ечи преку кале до Соборна Црква. И така има џамии на кратка раздалеченост. МИслам дека целта треба да биде локално да се разгласува а не низ цел град. На пример кај Чичко ми во Црниче под олимписко село ечи од чаршија.Башка ете им специјално албански мобилен оператор сега. Нека праќаат по SMS
ако го вади он ја бегам, што си е сигурно сигурно
Намерно така пишав, да видам кој ќе се јави.
Пленот се фати во стапицата Цитат: Anton на 23 Септември 2013, 16:54:56 pmако го вади он ја бегам, што си е сигурно сигурно Цитат: Igor на 23 Септември 2013, 16:56:41 pmНамерно така пишав, да видам кој ќе се јави.
Цитат: Sase_91 на 23 Септември 2013, 12:35:52 pmЈас имав слична случка на последниот семафор во Автокоманда, помина девојката на жолто, изрипаа од едни дрва пред Лукоил како бугарски киднапери некој и не сопреа. Се покарав со нив 15мин, им кажав дека имам работено на атестирање на семафорите и знам што и како работата, и дека нема увид он од спротивна насока на какво светло сум поминал јас и одкако увиде дека на суд ќе одиме и ќе го викаме, шкртна таму нешто други и пиша казна за неносење појас демек од што бил добар опомена само да било , јас бев и против таа казна, но зошто возеше девојката оставив така.Исто најинтелегентната реченица од муабетот: "Не ми се правете многу паметни, јас сум мудар колку вас двајцата" Цитат: Igor на 23 Септември 2013, 13:09:12 pmАууууууу..Што не му рече "Ако си толку мудар, зошто си џандар?"... ќе си го утепал.
Цитат: bokicivic на 24 Септември 2013, 09:53:47 amЕ ова е уметностКурва глупа. Морам да дознаам дали и што и се десило на мозокот што го нема оваа болнава која некој дебил дебилен и купил мочан кајен. Курва глупа. Курва. Глупа.
Е ова е уметност
Цитат: zeroSignal на 24 Септември 2013, 20:28:15 pmАбе остај се, се осеќам увреѓен.. Продале 9.1 милиони коли прошлата година, ќе улета нешто сјебано.Да видам Алфа да отповика 300.000 возила.. Ау, не може, нема толку продадено. Ај ти е гајле, битно кога ќе пројдеш низ Чаир никој не е ко тебе...
Абе остај се, се осеќам увреѓен.. Продале 9.1 милиони коли прошлата година, ќе улета нешто сјебано.Да видам Алфа да отповика 300.000 возила.. Ау, не може, нема толку продадено.
Лоша вест: Почина ВелештрумфДобра вест: Не е нашиот, вчера е виден и е во топ состојба
Да тибам... Ме пресече... Си викам откај испадна ова, сабајлево арен си бев...