Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bugar на 24 Јули 2013, 17:36:36 pmKaj mene originalniot Varta mnogu mnogu godini terase (skoro 8 ili 9 godini) - Ama Made in Germany bese. I za tamu se e drug kvalitet. Ama vo VW a da bila kolata Seat ili Skoda za pomalce od 2-3 godini ke riknel.Sepak se znae zasto se kupuva VW i zatoa si e taka. Baska moeto vozilo na ispratnica PISUVASE od Germanija - znaci ne dojde direktno od Spanija bilo za Germanski pazar druze A ima mali razliki megju isto takvo za MK pazar.Знам, ти држи влага муабетот. Се знае зошто се купува VW.И јас кога зимав кола гледав Голфче да земам и тоа баш заради акумулаторот. Ама беше некоја сива боја и не одговараше со капакот на моторот. Ептен распар беше. Кај шпанецот беше црн и некако по усогласен со внатрешноста на моторот. Башка + - клемите некако со медитерански дух беа изведени и како целина ветуваше многу повеќе.Ама тоа е, на грешките се учиме, памет за нареден пат.
Kaj mene originalniot Varta mnogu mnogu godini terase (skoro 8 ili 9 godini) - Ama Made in Germany bese. I za tamu se e drug kvalitet. Ama vo VW a da bila kolata Seat ili Skoda za pomalce od 2-3 godini ke riknel.Sepak se znae zasto se kupuva VW i zatoa si e taka. Baska moeto vozilo na ispratnica PISUVASE od Germanija - znaci ne dojde direktno od Spanija bilo za Germanski pazar druze A ima mali razliki megju isto takvo za MK pazar.
Znaci toa mrtovecka kola e a ne "Safety Car" !jasno, jasno ...!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Тоа е. Плачките на Ферари годинава почнаа уште на средината на сезоната. Со време си се фатија за работата, да не ги дочека крајот на сезоната неспремни.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Toa kako koga se zalis deka e veceto mnogu daleku ama koga veke gomnoto ti e na gazot, za da imas opravduvanje pred drugarite...ako se poseres !Niedno WC ne e daleku, ako trgnes na vreme !
Абе пробуваме да му се фатиме. Ама многу му е мал. Кој стигне му го грицка, не остана ништо. Само едно засушено дебело гомно, кое смрди и на сред state of the art плоштадот. Имаш впечаток дека си во Бејрут.
Абе дени, дај стави го полото, сними нешто
Велешко брдо 195 км/ч, тројца во кола, пун гепек од 500 литри + пола резервар гориво.
Пола резервоар на почеток или на крај на велешко?
Затоа што 1.6, иако не наградуван, не ретко си има проблеми, често има и Купер С со сменети мотори Carbon build up, со затегачите на ланчето никако да го решат проблемот на тропање итн..
Kompleksi od jadenje lastici u osnovno i kloci u sredno chuda praat kaj nekoi luge.
A кацига, девојче? Таа убава коса натопена во крв (пу-пу недај боже) ќе мора да се шиша џабе толку години пуштање и негување.
Јас да сум жена ти би те угушил со перница!