Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Мартин на 08 Јуни 2013, 20:27:58 pmКолега да ти ни бил тој бе.Да бе колега е/ ама ти колега правописов слабо некако или мене ми е џудна реченицава
Колега да ти ни бил тој бе.
Цитат: Спенсер на 09 Јуни 2013, 04:22:36 amЦитат: Мартин на 08 Јуни 2013, 20:27:58 pmКолега да ти ни бил тој бе.Да бе колега е/ ама ти колега правописов слабо некако или мене ми е џудна реченицава ЏџџЏЏџЏ
Цитат: Falangasaurus на 11 Јуни 2013, 00:42:05 amРади такви како тебе државата ни е вака катастрофална. И ти ќе дојдеш некогаш да возиш низ Скопје.... леле мајко.Баш добро би се вклопил пошто нели семафорите и ограничувањата на брзина се непотребни работи низ скопје..
Ради такви како тебе државата ни е вака катастрофална. И ти ќе дојдеш некогаш да возиш низ Скопје.... леле мајко.
Разликата меѓу vRS и RS не е што едната е van а другара е хеч(седан)?
Немој да сервисираш сам па макар било и банална работа како помена на уље. немој да переш сам. немој да полираш сам.. го чекам денот кога на форумов ќе прочитам и немој сам да ја возиш колата опасно е најми си шофер..
Docuv deka drzaata ja zgolemuva akcizataa, eden denar za dizelot koj sto ke se "donira"vo bolnicata za belodrobni bolesti. dva denari za benzinot, kese donira za oddelot uvo i grlopet denari za plinot, koj ke se donira za para psihopatologija taka sum do cul a i pravilno dizelasive so trganje na semafori, belite drobovi ni gi sjbaa, benzinasive sjebaa grlo zborejki ni za benzincive i nemozam veke da gi slusam, a za plinasivee e oni se vozat za badijala i sto im vlecela kolata na ugornicaa hmm hmm, treba da se poddrzi parapsihologijataa
700 EUR za kocnici pa ako saka i zlatni da se E PREMNOGU
Се си има цена...и милион евра за кола се многу, па ете се вози и Бугати
И 1500 евра за амортизери сигурно ќе речеш дека се многу?
e toa e preterizam