Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marjanot на 29 Мај 2013, 14:40:53 pmЦитат: Sportex на 29 Мај 2013, 14:14:11 pmСепак би и го втерал.....признај ! Абе 12 години девојче е алоооОзбилно?? Јас ја мислам мала, а она седмо...
Цитат: Sportex на 29 Мај 2013, 14:14:11 pmСепак би и го втерал.....признај ! Абе 12 години девојче е алооо
Сепак би и го втерал.....признај !
А мора у недела да го видимо Ферчо..Миле донеси гумите !
Не пасуваат на Ферарито...
Leon-от ми беше Милутин, а Ibiza-та ми беше Зорица Caddy-то ми е Мендо
Секогаш има некој кој сака да вози нешто поразлично од вас.
Цитат: Sportex на 04 Јуни 2013, 14:39:38 pmЈас не сум проверил масло од кога ја купив колава? Требало ли да се проверува тоа? А си го проверил упатстовото? Ниеден производител нема да ти каже - „ОК, ти останало моторчето без уље и ќе го смениме сега под гаранција“ Секое упатство на колата ти вели ПРОВЕРИ - уље, сијалички, притисок во гуми, течност заладње, бензин пред да одишна пат, тоалетна хартија имали пред да седнеш во кенеф...“
Јас не сум проверил масло од кога ја купив колава? Требало ли да се проверува тоа?
оф лелееее
Содржаен коментар.
Секоја година одам на пивофест и секоја година е се подобро и подобро... Али повеќе не... Изминативе 2/3 години само во несвест паѓам и многу малце се сеќавам што како било
Цитат: Sportex на 03 Јуни 2013, 09:50:53 amЦитат: Falangasaurus на 02 Јуни 2013, 09:41:39 amМоре некни јас зе заборавив на празен булевар и кај камерите кај Континентал пројдов со 110... Кујзнае што ќе ми стигне дома..... бомба.Со Матизот беше ? Не е удолница таму.
Цитат: Falangasaurus на 02 Јуни 2013, 09:41:39 amМоре некни јас зе заборавив на празен булевар и кај камерите кај Континентал пројдов со 110... Кујзнае што ќе ми стигне дома..... бомба.Со Матизот беше ?
Море некни јас зе заборавив на празен булевар и кај камерите кај Континентал пројдов со 110... Кујзнае што ќе ми стигне дома..... бомба.
Дисел, пред да влезеш у дуел да ти кажам само дека Фаланга вози Спарк на плин..
jas sum dare ti pisuvam od kaj nume stavaj sliki ...
Абе ти ли менеќе ме учиш? Мене до негде и ќе ме возиш ама технологија понова 25г. неможеш. ЕЈ! 25г. технологија. И ти ми кажуваш спие на рамно. Иди легни си. Уште не си научил да возиш, се паничиш и сите околу тебе ти сметаа што возат побрзо. Утре да седнеш у друга кола ќе видиш дека е до колата. Ти ко што се осеќаш на 40 некој со ново ауто така му е на 100. И што е понтересно исто сте безбедни. Како за кочење така и за се друго.И те молам остај се од обидите мене да ми ојаснуваш, објаснето ми е и тоа добро. Не у теуорија како кај тебе...