Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
"Pola i poise komentari se napisani so edna raka "
Јас без раце ги пишувам
a shto nie slab angliskiot e sea shto prajme Nume
3.9 се рачуна така?
Цитат: Bugar на 15 Март 2013, 12:57:48 pmЦитат: Sportex на 15 Март 2013, 12:45:39 pmСекој си одбрал така е....блазе си им на тие што си одбрале со срце а не со разум!Dizel se bira od starite samo i samo ako sakas da si spies mirno i da imas polno dzepce. Baska sea ima na pazar uredi sto mozat daljinski da go sprzat ecu-to na modernite koli i posle da vidime kako ke se vozat modernite dizeli. Nesto kako EMP generator vo portabl verzija pa da vidime posle koja tehnologija e podobra vo harsh uslovi.Zatoa podobro e sekogas ona sto e poprosto. benzin moze da e i ponov a ako se saka doverlivost se znae Karburator + platinka + elementarna elektrika.Ti druze mora da se drogiras ili mnogu da pies..... Zavisi sto ti e poeftino
Цитат: Sportex на 15 Март 2013, 12:45:39 pmСекој си одбрал така е....блазе си им на тие што си одбрале со срце а не со разум!Dizel se bira od starite samo i samo ako sakas da si spies mirno i da imas polno dzepce. Baska sea ima na pazar uredi sto mozat daljinski da go sprzat ecu-to na modernite koli i posle da vidime kako ke se vozat modernite dizeli. Nesto kako EMP generator vo portabl verzija pa da vidime posle koja tehnologija e podobra vo harsh uslovi.Zatoa podobro e sekogas ona sto e poprosto. benzin moze da e i ponov a ako se saka doverlivost se znae Karburator + platinka + elementarna elektrika.
Секој си одбрал така е....блазе си им на тие што си одбрале со срце а не со разум!
Цитат: Tommy на 16 Март 2013, 12:13:44 pmЧудна жена беше Вера......Кој што стаса и го втера!
Чудна жена беше Вера...
Колку троши овај хеликоптерот?
Ќе го залеташ до повисоко после во лер полека надоле.
Во кој ден се паѓа годинава велики четврток? Во сабота? Да знам кога да ми ги вапцаат јајцата. Со кармин најубо се вапцувале...
Цитат: Bu$aV MeGaNe на 21 Март 2013, 15:23:44 pmНека му се множат,ама здравје и да се подновиш со нешто друго Многу чудно Меган да помине 80000км без никаков проблем 80000 Km. Pa mora 800000Km da pomine. Sonot na sekoj Megan e stane Golf 4 TDI !!!!!
Нека му се множат,ама здравје и да се подновиш со нешто друго Многу чудно Меган да помине 80000км без никаков проблем
Цитат: filipv на 21 Март 2013, 23:04:48 pmза тси не важи. во право е bramovsk, генерализирам.не се сите бензинци такви! тб не е така, големи атмосферци... ама, кај оние бензинци кај шо е така - абе одвратно!!!е сеа:тб е добар за возење на ниски вртежи, ама тд е малку подобар. И имаме: малку подобро тегне и троши скоро дупло помалце?? Oд другата страна е тб, кој *скоро* толку добро тегне, али при ТАКВО возење (со јако тегнење од мали обртаи) лапа не-малку гориво.па така, го бирам тд пошто влече малку боље а троши бааги помалцеЗошто бе не важи, па не оди на мармалад, на бензин оди Околу нелапањето многу гориво и автономијата во конкретниот случај:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)631км Скопска вожња. Притоа не и дувам на гаста за да возам, возам на начин на кој и ти го пропагираш и за кој јас апсолутно се согласувам, гас до даска до постигнување брзина на крузање и предвидување на ситуацијата напред (семафор, кочење...). Што ќе рече, не и се тресам, си уживам во возењето и пак потрошувачката ми е под 8л/100км.Максимум што некогаш потрошил мојот бензинец е 11,4л/100км, но под други услови и заради Х причини (од Маврово кон Скопје, на автопат 200км/х, патот го поминав за 45мин.)Максимум што потрошил заради курташак, т.е. праење кејф е:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Што вклучува мерачење на Водно и бркање на обиколница заради издувување.Јас знам, ко ден ми е јасно, дека и во двата случаја дизелот ќе потрошеше литро помалку, ама:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)би дизел, кога немам потреба
за тси не важи. во право е bramovsk, генерализирам.не се сите бензинци такви! тб не е така, големи атмосферци... ама, кај оние бензинци кај шо е така - абе одвратно!!!е сеа:тб е добар за возење на ниски вртежи, ама тд е малку подобар. И имаме: малку подобро тегне и троши скоро дупло помалце?? Oд другата страна е тб, кој *скоро* толку добро тегне, али при ТАКВО возење (со јако тегнење од мали обртаи) лапа не-малку гориво.па така, го бирам тд пошто влече малку боље а троши бааги помалце
Норвешка има доста бесни аутца. Изгуглај да видиш како си ги возат. Нормално имаат каде и да ги испукаат. Ама норвежанецот кога ќе се роди од јасли го учат што е култура и почитување. Што е закон и ред.Кај нас од кога ќе се родиш ќе ти бапнат цигара во рака за да те сликаат и да ти се смеат на сликата и ќе ти мацкаат прсте во ракија за да им бидеш смешен кога ќе правиш кисели фаци. И кога ќе излезеш да возиш првото што ти паѓа на памет не е ограничувањето во сообраќајот, туку „ Ае бе па другите да не пазат случајно“.
Совозач што не прати дали има џандари напред, не ми треба.
Малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) се намалува за 1,00 ден/лит, во однос на цената утврденасогласно Одлуката од 11.03.2013 година.
може да го земат денарчето и во гз да си го напикаат.
Качи се на тротоар јас кога поминувам, не ми сметај на патот.