Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сосема заслужено Цитат: Chlink на 27 Февруари 2013, 18:21:13 pmТој не јадел 2 месеци тег ќе крева
Тој не јадел 2 месеци тег ќе крева
Еееееее времиња беа то ко полагав јас. Татка ко ме тераше со сила:- Ој море научи се да тераш, не тука овци да ми пасиш и волој да тераш. Ој не биди толку затуцан.- Море старио, кај да ом море дамае*ам, неглеш оти колце сум, кој ќе ги учи тестојте!?- Абе ќе средиме, знам оти си затуцан, да не беше затуцан немаше во второ да кепниш и во четврто ушеднаш. И во прво ќе те кепнеа, ама по правило беше да не се кепнува во прво, А не знаеше да кажиш, магарето букваро ти гизеде...арно забавиште не те пуштив, уште таму ќе беше...туку ај замисе тро, затријсе и ќојме да ти уплатам за да учиш кола да тераш.Се замив, се дотерав ко селско дете за надоктур, колата под нас, јагнето на хауба (така се полагаше тогај, јагне, овца, сирење...) и дирек кај спорцката.Договориме еден даскал за возење и тој праша:- За шо категорија сакаш да полагаш?- Бееееееееее! -се јаве јагнето од хаубата.Арно шо му одгоре јагнето. И така се научив да терам лимузина и зедов лепасе за БЕ категорија...
Цитат: Bugar на 01 Март 2013, 01:55:22 amcestit TOP laptop. I top cena.кај виде цена?
cestit TOP laptop. I top cena.
Mi imaa spomnato nesto deka cenata mu bila ok.
Цитат: maci на 01 Март 2013, 08:25:50 amдругарка? многу убави тренерки.Се согласувам, и јас сакам да ја е*ам во г'з.
другарка? многу убави тренерки.
Доста бе па ти јапонските возила па јапонските возила, ми го отече.
Епа супер чим ти отекол да можеш полесно да си го најдеш!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитирано од: onak на Денес во 01:07:37Цитирано од: Smichka на Денес во 00:14:23абе каков ти инает,ќе му го запалам чмарот од клоци нема да му текне да направи бељатоа тоа... само наместо клоци, ја би практикувал весник... не да го боли туку да се плаши... пукањето на ввесникот по грб или чмар е нај делотворно решение.Ја следам само онлајн штампа, дали да го акнам со монитор <----- Cuore Sportivo
Кај ми е постот со сликите од педерите-зоофили и зебрите?
Преместен во домашни миленици.
Цитат: Nino на 07 Март 2013, 10:06:49 amЦитат: hachi mk на 07 Март 2013, 09:48:00 amЦитат: Nino на 06 Март 2013, 14:46:58 pmuste ja ima?nema veke,kaj nas se site ae86 a za mene ke ima edna? pisi mi cena vo pp ako ima vo pp nema vo Skopje Veles i Tetovo,ne prodava nikoj sega za sega,ako ima ke ja stavime tuka
Цитат: hachi mk на 07 Март 2013, 09:48:00 amЦитат: Nino на 06 Март 2013, 14:46:58 pmuste ja ima?nema veke,kaj nas se site ae86 a za mene ke ima edna? pisi mi cena vo pp ako ima
Цитат: Nino на 06 Март 2013, 14:46:58 pmuste ja ima?nema veke,kaj nas se site ae86
uste ja ima?
Цитат: gOJDO на 06 Март 2013, 11:30:58 amКај ми е постот со сликите од педерите-зоофили и зебрите?Цитат: Deni на 06 Март 2013, 11:31:33 amПреместен во домашни миленици.Муабет на неделата!!!
Таму имало беспари пиење, те частат јадења цело време, те носат, те шетаат, те возат се за беспари и на крај имаш и дупење и тоа за бес пари.Така ми кажа една другарка што била.
Куоре го има еден пост погоре.