Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
.... ama zatoa cehinjite se top 10 kurvicinja po Evropata. Bugarkite se mirni, selski devojcinja.
Ептен мирни се Бугарките...
бандаши ќе ти обезбедам па за пари на суд ќе се видиме пиши му на Јоцо има од опелите ќе ти даде или сакаш ја?
Јас бегам од кола без серво, к'o црнец од окови.
Pa Evrein sum ja be
Имаш плинско дома?
Zabraneto e plinsko vo evrejska kukja
Тоа е поентата на фолоу ми хоум, рецимо ако имаш куќа ко у амерички филм и ја оставаш куќата пред гаража ....
Операторот Вип стварно те прави да се осеќаш како Вип, никој не може да те добие
Има „патриоти“ и патриоти.За мене не се патриоти тие што слепо бранат нешто, колку и да е тоа погрешно или не. За мене не се патриоти оние кои слепо ќе обвинуваат се што некој друг ќе им каже да обвинат. За мене патриотизам не е некритикување на својата држава, власт и националност. Не ми се гади од патриоти, ми се гади од „патриоти“.Баш напротив, вистинскиот патриот ги согледува негативностите во својата држава, во својата националност и особено во својата власт, и се стреми да ги подобри или да ги смени. Впрочем, искрено верувам во ова - „A patriot must always be ready to defend his country against his government.“ - Edward Abbey.Во ниеден момент не спомнав ниту една партија, пошто овој муабет го надминува партискиот муабет. Тоа што во Македонија партискиот муабет го прават и 6-7 годишни дечиња, тоа ме плаши. Ама онака, длабоко до срж ме плаши. Исто како што ме плаши екстремниот национализам (за кој сме експерти) и спремноста да се мисли, но и да се брани ставот дека ние не сме криви за ништо.
Појма немам по проспект е 8.9 нисам га тестирао 0-100 имам једну снимку где га цедим у 2раhttps://www.facebook.com/photo.php?v=3140097057739&set=vb.1124295780&type=3&theater
...где га цедим у 2-ра